Un semifinalist al Cupei UEFA cu FCSB îl atacă pe Gigi Becali în scandalul cu Edi Iordănescu. ”De ce tulburi apele și produci neliniște la echipă”

Andrei Cezar 11.11.2021, 17:48
Un semifinalist al Cupei UEFA cu FCSB îl atacă pe Gigi Becali în scandalul cu Edi Iordănescu. ”De ce tulburi apele și produci neliniște la echipă”

Unul dintre cei mai importanți jucători ai roș-albaștrilor din vremea când echipa era o forță în cupele europene și ajungea în semifinalele Cupei UEFA, îi ia apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul criticilor repetate aduse de Gigi Becali acestuia. Dorin Goian nu este de acord cu atitudinea finanțatorului față de tehnicianul echipei sale, mai ales că formația roș-albastra a înregistrat rezultate bune în ultima perioadă. Goian a reacționat dur la adresa fostului său patron.

Dorin Goian îi ia apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul cu Gigi Becali: ”De ce tulburi apele și produci neliniște la echipă”

Edi Iordănescu se vede nevoit, cel puțin pentru moment, să îndure criticile venite din partea patronului de la FCSB. Gigi Becali l-a luat în colimator pe fiul fostului selecționer al României după remiza albă din deplasare cu FC Voluntari și i-a reproșat zi de zi, prin intermediul ziariștilor, faptul că echipa nu joacă bine.

Dorin Goian, fost campion cu FCSB, a comentat ieșirile nervoase ale lui Gigi Becali la adresa tehnicianului roș-albaștrilor. Fostul fundaș consideră că declarațiile lui Becali nu fac altceva decât să creeze o stare de tensiune la echipă.

Ca orice fost jucător care cunoaște fenomenul, nu pot înțelege aceste reacții ale patronului. Dacă și atunci când rezultatele sunt bune și jocul merge spre bine, de ce faci în așa fel încât să tulburi apele și să produci neliniște?

Nu pot să înțeleg. Se pare că se adeveresc acele spuse ale oamenilor că «echipa e jucăria domnului Becali»”, iar dânsul face ce dorește. Dacă aș fi patron și dacă aș veni după o perioadă în care echipa n-a avut rezultate în Europa, mi-aș dori să am un joc prin care să câștig puncte și să câștig campionatul.”, a declarat Dorin Goian, la Pro X.

Fostul jucător al Stelei (actuala FCSB) îi recomandă lui Becali să nu mai aibă această abordare dacă își dorește ca echipa sa să câștige campionatul și să evolueze în cupele europene.

Momentan, asta ar trebui să primeze pentru dânsul, pentru că FCSB n-a mai reușit să câștige titlul de ceva ani. Cu siguranță că există o stare de neliniște în cadrul echipei. Jucătorii vor să facă un campionat bun, să joace în cupele europene și să evolueze în străinătate. Dar asta se poate întâmpla doar dacă au antrenor bun”, a mai spus fostul fundaș al roș-albaștrilor.

Un semifinalist al Cupei UEFA cu FCSB il ataca pe Gigi Becali in scandalul cu Edi Iordanescu. ”De ce tulburi apele si produci neliniste la echipa”
Un semifinalist al Cupei UEFA cu FCSB il ataca pe Gigi Becali in scandalul cu Edi Iordanescu. ”De ce tulburi apele si produci neliniste la echipa”

”Îmi închide vreodată Edi gura?”

Gigi Becali a declarat miercuri că nu va avea nicio problemă să îi achite lui Edi Iordănescu clauza de 500.000 de euro, dacă va dori să îl schimbe. Totuși, după toate criticile pe care i le-a adus, patronul celor de la FCSB a spus că are încredere în continuare în antrenorule formației sale.

Să mă împac cu Edi? M-am certat eu cu el? Eu am spus doar că nu jucăm nimic, o spun și acum. Nu pot să spun că jucăm bine. Dar încă am încredere în el. Eu îmi văd de treaba mea, el își vede de treaba lui. Comandă altul pe banii mei? Nu se va mai întâmpla asta. Deocamdată, Edi nu a realizat nimic. Să vedem ce se va întâmpla în retur. Are și timp să-și impună filosofia.

Eu nici n-am citit contractul (semnat cu Edi Iordănescu – n.r.). Critic când vreau eu, îl critic și pe el. Asta e tactia mea, să atrag atenția, să se trezească jucătorii. Îmi închide vreodată Edi gura? Să fim serioși! Nu mai pot eu de 500.000”, a declarat Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe