Andra, mesaj important pentru fani. Toți așteptau cu nerăbdare vestea asta

Diana Radu 11.11.2019, 15:44
Andra, mesaj important pentru fani. Toți așteptau cu nerăbdare vestea asta

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România va susține un nou concert la Sala Polivalentă din Craiova, pe data de 16 noiembrie 2019. Concertul face parte din turneul național TRADIȚIONAL. De asemenea, cântăreața a postat o fotografie pe contul său de Instagram prin care anunță că biletele s-au terminat și că îi așteaptă cu drag pe olteni la Marea Unire Muzicală din Craiova.

Andra va susține un nou concert tradițional la Craiova

Andra va susține un nou concert tradițional la Craiova
Andra va susține un nou concert tradițional la Craiova

Soția lui Cătălin Măruță va avea un spectacol-eveniment prin care își propune să facă inimile românilor să bată în același timp pe ritmuri populare. Concertul de pe data de 16 noiembrie se va ține la Sala Polivalentă din Craiova începând cu ora 19:00. În cadrul concertului, Andra va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.

De asemenea, Andra va avea și câțiva invitați surpriză alături de care va interpreta piese din folclorul românesc. Andra este un artist complet, care caută întotdeuna să facă performanță în domeniul muzicii și care poate cânta orice gen de muzică. Însă, muzica populară este prima sa dragoste. Primul gen muzical cu care cântăreața a debutat în lumea artistică cu susținerea tatălui și a fratelui său a fost muzica populară.

“Eu cred că românii au nevoie de acest spectacol. Muzica populară e numitorul comun care ne aduce pe toți în aceeași stare de emotie și bucurie în același timp, unește toate generațiile și toți românii indiferent unde s-au născut și unde trăiesc acum”,  a declarat Andra.

Andra s-a lansat în muzică acum 18 ani și are la activ un palmares impresionant de premii și cu cifre record de difuzări și vânzări de discuri, situându-se printre cei mai iubiți artiști ai momentului.