Fiica Andreei Berecleanu și-a lăsat mama fără cuvinte. Cum a apărut la o nuntă în București

Ioana Bucur 03.10.2022, 17:13

La un eveniment foarte important pentru familia sa, fiica Andreei Berecleanu a reușit să își lase celebra mama fără cuvinte. Imaginile ce au apărut recent în spațiul public sunt dovada clară că nu doar calitățile fizice se moștenesc. Cum a apărut frumoasa Eva Zaharescu la o nuntă în București. Tânără a atras, fără doar și poate, toate privirile celor prezenți.

Eva Zaharescu, apariție răvășitoare la o nuntă în București

Unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară, Adrian Oianu, s-a căsătorit, și i-a avut ca nași pe nimeni alții decât Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan. Nelipsită de la evenimentul emoționant a fost fiica prezentatoarei de știri de la Prima TV, care a surprins pe toată lumea cu apariția sa diafană.

Eva Zaharescu a dovedit că nu doar calitățile fizice se moștenesc, ci și stilul și eleganța cu care alege și poartă hainele. Cu un machiaj discret, dar care i-a pus ochii în valoare, părul prins la spate, doar două șuvițe încadrându-i chipul, și o siluetă de admirat, tânăra a atras toate privirile celor din jurul său. Tânăra a purtat o rochie verde închis, cu un decolteu adânc, mai scurtă în față și mai lungă în spate, unii spunând că a reușit să o eclipseze chiar pe celebra sa mamă.

Nunta designerului a fost desprinsă parcă din povești. Petrecerea s-a desfășurat într-un cadru de vis, în zona Pădurilor Regale.

Fiica Andreei Berecleanu si-a lasat mama fara cuvinte. Cum a aparut la o nunta in Bucuresti

Andreea Berecleanu, despre relația copiilor cu tatăl biologic

Andreea Berecleanu are toate motivele să fie o mamă mândră. Vedeta are o relație deosebită cu cei doi copii ai săi. Familia a avut ocazia, în vara ce tocmai s-a încheiat, să se bucure din plin de o excursie superbă în Paris, Franța.

„Am fost trei zile cu copiii, la un simplu city –break la Paris, care a fost însă unul deosebit tocmai pentru ca am fost toți patru. Eva s-a întors pentru scurt timp de la Londra (n.r. acolo unde este studentă), iar Petru, deși are 17 ani e foarte frumos că își dorește să vină și acum cu noi. Am fost plecați împreună și anul trecut, într-o vacanță culturală”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru impact.ro.

Invitată la podcastul găzduit de Damian Drăghici, Andreea Berecleanu a vorbit despre relația pe care o au acum Petru și Eva cu tatăl lor biologic, Andrei Zaharescu, după ce acesta a plecat din țară.

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a povestit Andreea Berecleanu în podcastul lui Damian Drăghici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...