Ce spune Andreea Berecleanu despre procesul pierdut cu Andrei Zaharescu. Au trecut deja 10 ani de la divorţ (Exclusiv)

Andra Daoud 11.05.2022, 21:28

La aproape 10 ani de la pronunțarea divorțului, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu încă mai au câteva lucruri de împărțit. Prezentatoarea de știri tocmai a pierdut un proces împotriva fostului soț și a vorbit despre decizia instanței, dar și despre cum au evoluat lucrurile în urma despărțirii între ei.

Andreea Berecleanu a vorbit despre procesul pierdut cu Andrei Zaharescu

În anul 2013, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat. Cei doi au păstrat o relație amicală și au comunicat constant, pentru că aveau de crescut doi copii. Pe plan sentimental, fiecare dintre cei doi foști soți și-a găsit fericirea alături de altcineva.

Andreea Berecleanu este fericită de câțiva ani alături de actualul soț, medicul estetician Constantin Stan și a făcut și o schimbare pe plan profesional după divorț: s-a mutat de la Antena 1 la Prima TV. Chiar dacă divorțul s-a pronunțat atunci, între cei doi foști soți încă mai rămăseseră lucruri de împărțit, precum bunurile materiale.

Instanța a trebuit să stabilească în ce fel urma să se facă partajul și ce sume trebuia să le plătească Andrei Zaharescu fiului și fiicei care au rămas în grija fostei soții. Ultimul proces dintre cei doi a avut drept obiect partajul bunurilos comune și luchidarea regimului matrimonial. Judecătoria Sectorului 1 a respins cererea Andreei Berecleanu, iar aceasta nu a primit nici banii pentru cheltuielile de judecată.

„Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate”, se arată în motivarea instanței.

Andreea Berecleanu a declarat, pentru Playtech.ro, că lucrurile s-au rezolvat pe parcursul timpului și că nu a mai primit vești de la avocatul său.

„Avocatul nu m-a anunțat, partajul e clasat, s-a prescris, lucrurile s-au rezolvat în timp… Nu m-a interesat, după zece ani. Nici nu știu, sincer, despre ce mai era vorba”, a mărturisit în exclusivitate vedeta.

Ce spune Andreea Berecleanu despre procesul pierdut cu Andrei Zaharescu. Au trecut deja 10 ani de la divort
Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au divortat in 2013

Andreea Berecleanu, despre neînțelegerile cu actualul soț

La ceva timp după divorțul de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu și-a găsit fericirea în brațele medicului estetician Constantin Stan. Cei doi s-au căsătorit în 2016, dar povestea lor de dragoste a început cu mult înainte. Prezentatoarea de știri a recunoscut însă că nu este totul lapte și miere în căsnicia lor și că, la fel ca în orice cuplu, mai există și mici neînțelegeri.

„Avem aproape 10 ani împreună, de trăiri intense, de întâmplări memorabile! Visăm și ne facem planuri în fiecare zi! Divergențe e mult spus, vederi diferite, da, mai sunt. Nimic însă radical sau insurmontabil. (N.r. îl apreciază) pentru felul lui de a fi, pentru tot ce a fost la început și a crescut în fiecare zi a noastră împreună. Nu doar ca un cuplu, mă refer la familia noastră toată. Copiii mei, mama mea, bunica mea, fiica lui Constantin, Andreea, și ginerele nostru, nepoata noastră de 3 ani, Ilinca. Ne iubim, ne respectăm, ne sprijinim necondiționat!”, a declarat vedeta, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru revista Viva!

 

Urmăriți Impact.ro și pe