Fiica Andreei Berecleanu s-a transformat total! Prezentatoarea, mesaj despre operațiile estetice

Iancu Andreea 18.06.2020, 10:13

Andreea Berecleanu, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1, este mamă a doi copii, Eva și Petru Zaharescu. Fiica Andreei însă, a ajuns în atenție publicului după ce a decis să își modifice aspectul fizic. Tânăra ar fi optat pentru o modificare la nivelul feței, iar acum arată total schimbată.

Eva, intervenție la nivelul buzelor

Eva Zaharescu este o tânără care studiază la Londra, la o universitate de renume. Deși mama sa este o persoană cunoscută în România, adolescenta nu a avut apariții notabile în țară, alegând să fie o prezență discretă. Cu toate acestea, se poate observa de la distanță că fata a moștenit frumusețea mamei sale. În ciuda faptului că are un look natural, echilibrat, tânăra a ales să facă mici modificări, anunță Fanatik.ro.

Fiica fostei prezentatoare TV a optat pentru o intervenție la nivelul buzelor, care acum arată vizibil schimbate. Eva se mândrește de atunci cu noul său aspect și nu ezistă să își etaleze buzele pline în imaginile postate pe Instagram. Iar imaginile din galeria foto de mai sus sunt grăitoare.

De vreme ce tatăl său vitreg, Constantin Stan, este medic estetician, cel mai probabil Eva a optat pentru cabinetul său atunci când a realizat intervenția.

Eva, fiica Andreei, arăta total diferit în trecut Foto - cancan.ro
Eva, fiica Andreei, arăta total diferit în trecut
Foto – cancan.ro

De aceea și-a exprimat părerea Andreea Berecleanu despre tinere și operații estetice! Și nu e favorabilă Evei

Fosta prezentatoare de la Antena 1 a vorbit recent despre tinerele care optează pentru modificări estetice ale corpului. Se pare că Andreea nu este de acord cu mărirea sânilor sau a buzelor, considerând că multe dintre ele sunt needucate. Pe de altă parte, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul Constantin Stan, unul dintre cei mai buni esteticieni din țară. De aceea, este la curent cu tot ceea ce privește acest domeniu.

Noi lucrăm foarte mult la capitolul educație estetică. Dar fetele tinere se uită mai degrabă spre America decât spre Europa. Din păcate! De aceea, sânii vor fi mai mari decât ar trebui să fie, buzele vor fi mai mari decât în mod normal. Dacă vrei să faci o volumizare, poți să o faci în mod natural, respectând conformația buzelor…, a declarat Andreea Berecleanu în emisiunea ”La cină” de pe Digi 24.

Adesea văzută fără machiaj, vedeta a fost acuzată că și ea are operații estetice. Cu toate acestea, Andreea a mărturisit că deocamdată nu a apelat la nicio astfel de intervenție.

Culmea e că Andreea Berecleanu nu doar că nu are operații estetice, dar nu are nici minim invazive. ”Decocamdată. Nu știu ce va fi pe viitor! Dar… orice aș spune, lumea crede ce vrea”, a mărturisit ea în cadrul emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...