Fiica Andreei Berecleanu a uitat şi de frig de dragul fotografiilor incendiare. Cum s-a pozat Eva Zaharescu de curând

Iancu Andreea 17.12.2021, 15:41

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, este o tânără adolescentă care uimește cu fiecare ocazie și postare de pe rețelele de socializare. Aceasta obișnuiește să fie activă în mediul online, acolo unde se fotografiază în ipostaze neașteptate, stârnind valuri de reacții din partea urmăritorilor. De curând, Eva Zaharescu a demonstrat încă o dată că i-ar veni mănușă o carieră de model și a făcut mai multe fotografii incendiare, în ciuda frigului de afară.

Cum s-a pozat Eva Zaharescu, de curând. Fotografiile incendiare care au apărut pe internet

Fiica Andreei Berecleanu se bucură de succes în campaniile publicitare pentru care pozează. Tânăra de 20 de ani pare să fie o profesionistă, îndreptându-se cu pași repezi către o carieră de model. Deocamdată, prezența sa atrăgătoare poate fi admirată în cadrul imaginilor pe care le postează tot mai des pe conturile de socializare. De curând, Eva Zaharescu a ignorat complet frigul și s-a pozat în ipostaze incendiare.

Mutată la Londra, capitala Angliei devenindu-i a doua casă, fiica Andreei Berecleanu a apărut în câteva cadre inedite, cu un decor clasic al orașului, într-o serie de ținute care îi dezvăluie trupul. Eva Zaharescu a pozat ca o profesionistă într-o rochie neagră, cu un decolteu inedit și o crăpătură adâncă pe picior. Extrem de senzuale, fotografiile tinerei au stârnit reacții din partea admiratorilor de pe Instagram. În ciuda vremii închise și cel mai probabil răcoroase, Eva s-a pozat în ipostaze sexy, dezgolindu-și mai multe părți ale trupului.

Cum s-a pozat fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu, de curând
Eva Zaharescu a dezvăluit mai multe imagini senzuale pe Instagram

Detalii despre viața amoroasă a Evei Zaharescu. Tânăra s-a despărțit de iubitul său

În timp ce cariera fiicei Andreei Berecleanu pare să se îndrepte către o ascensiune în modelling, viața intimă a tinerei de 20 de ani trece printr-o perioadă tumultoasă. Eva Zaharescu și Ștefan Manolache au format până de curând un cuplu, însă speculațiile care au înconjurat această relație i-au adus pe cei doi în fața despărțirii. Tânărul a vorbit despre motivele separării de fiica celebrei prezentatoarea. Acesta susține că el este cel care a decis întreruperea legăturii, principalul motiv fiind nepotrivirea de caracter.

 Eva este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită… Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea, a spus Ștefan Manolache.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...