Eva Zaharescu, criticată pentru fotografiile incendiare de pe Instagram. Ce spun internauţii despre fiica Andreei Berecleanu

Badea Violeta, Mihai Roșoiu 21.07.2021, 14:56

Eva Zaharescu, criticată pentru fotografiile incendiare de pe Instagram. Fiica Andreei Berecleanu a primit critici din partea urmăritorilor săi de pe Instagram după ce a publicat o fotografie cu ea în care era îmbrăcată într-un costum de baie minuscul. Iată ce spun internauţii despre fiica Andreei Berecleanu!

Eva Zaharescu, criticată pentru fotografiile incendiare de pe Instagram

Eva Zaharescu, în vârstă de 19 ani, a stârnit controverse în rândul fanilor săi de pe o rețea de socializare după ce a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul. Tânăra este studentă la Londra, dar vizitează destul de des România.

Eva Zaharescu s-a transformat într-o adevărată divă și a moștenit trăsăturile fizice superbe ale mamei sale, Andreea Berecleanu. Tânără a începus să publice imagini din ce în ce mai îndrăznețe și pare lipsită de inhibiții, mai ales după ce a oficializat relația cu  Ștefan Manolache, în vârstă de 28 de ani, nimeni altul decât fostul iubit al Andreei Antonescu.

În urma fotografiilor incendiare, prietenii din mediul online au început să o critice, dar mama sa pare că nu are nimic de obiectat. Eva Zaharescu nu le dă importanță haterilor și continuă să își expună trupul de invidiat pe Instagram.

„mariavia2890: stiu parintii tai ce faci?

marcoboos6: doamne ce ai eva…

stefaniailina: Esti prea frumoasa sa poti asa ceva”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Eva Zaharescu.

Datorită formelor sale superbe, tânăra pare să se îndrepte către o carieră de modelling, iar pozele pe care le publică pe rețelele de socializare o dau de gol în legătură cu acest lucru. Iubitul Evei Zaharescu este destul de cunoscut în lumea mondenă, deoarece s-a iubit cu mai multe nume sonore.

Eva Zaharescu, criticata pentru fotografiile incendiare de pe Instagram
Eva Zaharescu, criticata pentru fotografiile incendiare de pe Instagram

Andreea Berecleanu, vacanță de vis alături de fiul și soțul ei

Andreea Berecleanu a evadat câteva zile din Capitală și se bucură de litoralul românesc. Vedeta este însoțită de fiul și de soțul ei. Andreea Berecleanu a lăsat tot confortul și a ales să nu meargă cu mașina personală, ci cu trenul.

Vedeta s-a fotografiat în Gara de Nord, iar fanii i-au transmite numeroase aprecieri. Știrista le-a vorbit oamenilor despre experiența trăită și a precizat că trenurile au întârzieri, dar oamenii au învățat în cele din urmă să fie calmi și răbdători.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...