EXCLUSIV

Fiica Andei Călugăreanu trece prin momente cumplite. Ioana Tufaru: „Soțul e grav, e internat în spital” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 06.05.2022, 15:37
Fiica Andei Călugăreanu trece prin momente cumplite. Ioana Tufaru: „Soțul e grav, e internat în spital” EXCLUSIV

Ioana Tufaru a avut parte de o viață grea, iar necazurile o urmăresc și-n prezent. Ca și când nu ar fi fost de ajuns că trebuie să se descurce cu un ajutor social de nici 1000 de lei pe lună, în condițiile în care are și un băiat în vârstă de șapte ani, acum soțul său, Ionuț (54 de ani), se află internat la Spitalul Municipal, cu mai multe afecțiuni.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, trece prin momente cumplie

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, rămasă orfană de la vârsta de 14 ani, când marea actriță s-a stins din viață, trăiește de pe-o zi pe alta, într-o garsonieră oferită de Gigi Becali. În septembrie 2019, ea s-a căsătorit cu Ionuț Aramis Mardare, tatăl băiețelui său, Luca, acum în vârstă de șapte ani. Întreaga sa familie supraviețuiește cu un ajutor social de 1000 de lei, asta pentru că în prezent niciunul nu lucrează. Mai mult, întrebată de impact.ro de ce nu se angajează, Ioana a răspuns:

„Nu pot lucra, pentru că am probleme de sănătate, cu coloana și multe altele. În plus, nu are cine să aibă grijă de băiat”.

Mai mult, necazurile nu-i dau pace nici acum. De câteva zile, soțul său este internat la Spitalul Univesitar, acesta suferind de mai multe afecțiuni.

Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, trece prin momente cumplie
Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, trece prin momente cumplie

Soțul, internat la Spitalul Universitar

Ionuț e grav, e în spital. La 54 de ani, are multe probleme de sănătate. E bolnav cu inima, plămânii rinichii, de aceea nu mai lucrează. Ne e foarte greu, mai ales acum după perioada cu pandemia”, ne-a mai spus fiica Andei Călugăreanu.

Cu toate acestea, Ioana a fost prezentă joi seara la lansarea cărții Marinei Almășan, unde, pe final, a fost adus și fiul său.

„Dacă Ionuț este în spital, nu am avut cu cine să-l las și a rămas la o vecină. Acum mi l-a adus, că nu mai putea să-l țină”, ne-a mai spus aceasta. Totodată, Ioana așteaptă emoționată ziua în care fiul său va merge la școală. „Se va duce din această toamnă. Important e că el e sănătos”, ne-a mai spus aceasta.

Ioana Tufaru nu ne-a ascuns nici faptul că au fost și momente în care s-au împrumutat de bani și că până când Ionuț să se îmbolnăvească, în ciuda lipsurilor, au fost fericiți toți trei, împreună. Altfel, pe lângă ajutorul social pe care-l primește, fiica Andei Căluăgăreanu ridică și drepturile de autor de pe urma părinților săi.

„Le iau de două ori pe an, câte 3.000 de lei, atât s-a făcut acum. De fiacare dată îi aștept cu nerăbdare, sunt bineveniți”, a completat aceasta.

După ce Ioana a rămas însărcinată, actualul său soț i-a alungat, fără milă, din apartamentul unde stăteau, iar cei doi au ajuns să doarmă noaptea pe bănci, în parc. Cel care le-a întins o mână de ajutor a fost Gigi Becali. Acesta, la un moment dat, le-a oferit o garsonieră, în căminele lui de nefamiliști, din Berceni. Ioana s-a împăcat însă cu tatăl copilului său și s-au căsătorit în urmă cu trei ani.

Urmăriți Impact.ro și pe