Femeile din viața lui Pepe – cu cine s-a iubit de-a lungul timpului

Daria Petrescu / 23.11.2020, 19:48
Femeile din viața lui Pepe – cu cine s-a iubit de-a lungul timpului

Pepe este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar de-alungul timpului a cucerit inimile mai multor femeie. Din păcate pentru multe dintre ele, artistul a fost destul de selectiv, așa că nu și-a asumat în fața publicului, decât relații serioase. Un mare cuceritor pe vremea când făcea parte din trupa Latin Express, artistul avea mii de fane, însă atunci când a venit vorba de viața personală, a fost destul de discret.  Iată cu cine s-a iubit Pepe de-alungul timpului.

Prima iubire a lui Pepe a fost Dana

Cele mai mediatizate relații a le lui Pepe s-au transformat în căsnicii. Prima soție a artistului a fost Oana Zăvoranu, iar a doua, Raluca Pastramă, de care acesta a decis să divorțeze recent. În viața lui Pepe însă, a existat Dana Gheorghe, blonda alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de trei ani.

Pepe și Dana s-au cunoscut în anul 2000, la un concert și păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc la acea vreme.  Din păcate, pentru că interpretul era preamult timp plecat în turnee, relația lor nu a rezistat. Chiar artistul a făcut declarații la acea vreme.

Pepe și Dana s-au iubit timp de trei ani

„Ne-am despărțit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, spunea Pepe după despărțirea de Dana.

În anul 2004, Dana Gheorghe a început o poveste de dragoste cu fotbalistul Bogdan Mara, cu care are gemeni, Cristian și Maria. Din păcate, nici relația lor nu a fost lipsită de probleme.

Pepe și Oana Zăvoranu, dragoste cu năbădăi

După despărțirea de Dana, Pepe a avut o relație cu Oana Zăvoranu, cea care i-a și devenit soție. Dragostea lor a fost una cu năbădăi, s-au iubit foarte mult, dar s-au despărțit cu scandal. Fiecare dintre cei doi i-au adus acuze grave celuilalt. Ba mai mult, Oana a fost acuzată de infidelitate.

Căsătoria cu Raluca Pastramă

La scurt timp după despărțirea de Oana Zăvoranu, Pepe s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă, cea care i-a dăruit două fetițe.

Acum, artistul a decis să facă un anunț șoc. El a anunțat că divorțează, de soția sa, iar anunțul a fost făcut chiar de către Pepe. Potrivit acestuia, decizia a fost luată chiar de soția sa.

“Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro.

A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea.

Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a declarat Pepe.

Pepe, acuzat că a bătut-o pe Raluca Pastramă

Recenet, detalii incredibile au ieșit la iveală, din căsnicia lor. Se pare că Pepe ar fi lovit-o pe Raluca în plină stradă, iar aceasta a fost nevoită să ceară ordin de restricție.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI