Femeile din spatele lui Kim Jong-un. Cine face parte din haremul dictatorului nord-coreean

Diana Radu 11.05.2020, 13:06
Femeile din spatele lui Kim Jong-un. Cine face parte din haremul dictatorului nord-coreean

Liderul nord-coreean, Kim Jong-unn are un harem format trei femei frumoase. Despre una dintre acestea, cea care este star pop, unele voci spun că ar fi amanta acestuia. Cine sunt celelalte două femei și ce rol joacă în viața liderului?

Ce femei fac parte din haremul lui Kim Jong-un

Printre femeile care fac parte din viața liderului coreean se numără sora mai mică a acestuia, Kim Yo Jong, care este șefa departamentului de organizare și îndrumare. Potrivit unor rapoarte, ea i-ar putea lua locul fratelui ei, dacă acesta ar muri sau ar fi bolnav.

Sora mai mică a lui Kim Jong-un
Ce femei fac parte din haremul lui Kim Jong-un

A doua femeie importantă este soția liderului, Ri Sol-ju. Aceasta a căpătat foarte multă notorietate datorită aparițiilor dese în public alături de soțul ei. Cei doi s-au căsătorit, așa cum este obiceiul în Coreea de Nord printr-un aranjament făcut de părinți și au împreună trei copii.

„Nu cred că soția lui Kim are ambiții de a fi un adevărat jucător politic, dar are respect din partea elitei. Este frumoasă și cred ea și copiii ar fi în siguranță dacă i s-ar întâmpla ceva lui Kim. Nu ar ucide-o cum unchiul lui Kim a fost ucis. S-ar putea să o mute în afara țării”, a declarat analistul nord-coreean Bruce Bechtol.

Iar cea de-a treia femeie care face parte din harmenul lui Kim Jong-up este Hyon Song-Wol, în vârstă de 43 de ani. Aceasta organizează toate evenimentele publice majore în care apare Kim. Despre cei doi unele zvonuri spun că ar avea un copil împreună. De asemenea, despre Hyon se mai spune că ar fi fost executată public pentru acuzații vagi care implicau videoclipuri indecente.

„Hyon este o femeie foarte puternică. Este cu siguranță mai puternică decât soția, dar poate totuși nu este la fel de puternică ca sora sa”, a spus Jason Lee, un părător din Coreea de Nord, care trăiește în SUA acum.

Urmăriți Impact.ro și pe