Femeie atacată cu cuțitul într-o stație de microbuz din Slatina! Salvatorii au ajuns la fața locului

Stan Filon 16.08.2021, 08:39
Femeie atacată cu cuțitul într-o stație de microbuz din Slatina! Salvatorii au ajuns la fața locului

Caz șocant luni dimineața în Slatina, acolo unde o femeie a fost înjunghiată de soțul său, chiar în timp ce femeia aștepta microbuzul! O amblanță însoțită de un echipaj de poliție au sosit imediat la fața locului și îi acordă femeii primul ajutor.

Femeie înjunghiată într-o stație de microbuz din Slatina

Update: Femeia înjunghiată are 37 de ani, iar atacatorul este soțul femeii, în vârstă de 43 de ani. Cei doi sunt în plin divorț. Bărbatul a fugit de la fața locului, însă polițiștii l-au găsit acasă, în localitatea Perieți.

”În dimineaţa de 16 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 43 de ani, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina pe strada Crişan, o femeie ar fi fost înjunghiată şi ar prezenta leziuni în zona gâtului şi a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 43 de ani, în timp ce se afla în staţia de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înţepător, pe soţia acestuia, cu care se află în proces de divorţ, aceştia fiind despărţiţi în fapt“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Martorii spun că femeia aștepta microbuzul, într-o stație din Slatina, când a fost abordată de un bărbat. În urma unui conflict spontan, bărbatul a scos un cuțit și a început s-o înjunghie pe femeie.

Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori. Una dintre lovituri a fost în gât, iar o alta în torace, din primele informații. S-a dovedit că atacatorul era chiar soțul femeii, potrivit România TV.

Femeie injunghiata intr-o statie de microbuz din Slatina
Femeie injunghiata intr-o statie de microbuz din Slatina

Se pare că atacatorul este chiar soțul femeii

Aceasta a fost transportată de urgență la spital, dar nu sunt momentan informații legate de atacator. Procurorii au deschis un dosar penal și urmează să afle exact în ce condiții s-a petrecut atacul.

Vom reveni cu informații!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...