Femeia din viaţa lui Ion Țiriac pe care miliardarul o ajută şi acum. Detalii emoţionante despre afacerist: „M-a sprijinit”

Andra Daoud 21.11.2021, 17:23
Femeia din viaţa lui Ion Țiriac pe care miliardarul o ajută şi acum. Detalii emoţionante despre afacerist: „M-a sprijinit”

Ion Țiriac este extrem de discret atunci când vine vorba despre viața lui personală. Miliardarul are în continuare o slăbiciune pentru o femeie cu care s-a spus că a avut o relație în trecut și pe care se pare că o ajută în continuare.

Femeia pe care Ion Țiriac o ajută și acum

Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică, este una dintre femeile despre care s-a spus că ar fi avut o relație cu Ion Țiriac până de curând. Cei doi au apărut de multe ori împreună, iar presa a scris că ar avea o relație, însă niciunul dintre ei nu a confirmat-o. Recent, fosta campioană a revenit în atenția publică, după ce s-a aflat că miliardarul a făcut un gest extraordinar pentru ea.

Irina Deleanu are 45 de ani, a fost căsătorită de trei ori și are doi copii. Aparițiile în compania fostului tenismen au dus la zvonuri legate de o relație pe care cei doi ar avea-o. Întrebată de presă ce fel de relație are cu Ion Țiriac, Irina Deleanu a recunoscut că miliardarul a ajutat-o de nenumărate ori, însă nu a dat mai multe detalii.

Femeia din viaţa lui Ion Țiriac pe care miliardarul o ajută şi acum. Detalii emoţionante despre afacerist:
Femeia din viaţa lui Ion Țiriac pe care miliardarul o ajută şi acum. Detalii emoţionante despre afacerist: „M-a sprijinit”

Ce gest a făcut Ion Țiriac pentru fiica Irinei Deleanu

Fiica fostei gimnaste, Antonia, suferă de diabet, iar recent și-a serbat ziua de naștere. Mama ei a povestit că Ion Țiriac a făcut un gest extraordinar pentru fiica sa și că a ajutat-o să ajungă la mai multe tratamente în străinătate.

Fosta campioană a declarat că îi poartă un respect deosebit miliardarului și că datorită lui, fetița sa a avut acces la tratamente moderne pentru boala pe care a descoperit-o în urmă cu câțiva ani.

Domnul Țiriac, cu care am o relație bazată pe respect, m-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate.

A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat și nu există alte tratamente.

Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată. Sportul o ajută, dar nu poate face de performanță. Efortul mare îi dăunează, a mărturisit Irina Deleanu pentru playsport.ro.

Irina Deleanu este o fostă gimnastă de performanță, care a câștigat în 1992 bronzul la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică. În prezent, ea este președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică.

Aceasta a fost surprinsă de nenumărate ori la brațul lui Ion Țiriac, mai ales la evenimentele importante din viața lor. Relația s-ar fi răcit treptat, până când, în luna mai, miliardarul și-a sărbătorit ziua de naștere fără Irina.

Urmăriți Impact.ro și pe