Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție în public după două luni. Fosta campioană olimpică este „vizibil mai drăguță”

Sorin Barbu 22.04.2022, 15:28

Alina Kabaeva a apărut în sfârșit în public, prima oară după începutul războiului din Ucraina. Fosta campioană olimpică a fost prezentă la un antrenament al unui lot de gimnastică de juniori, desfășurat la Moscova. În ultimele luni s-au făcut multe speculații și s-a spus că iubitul ei, Vladimir Putin, ar fi ascuns-o în Elveția.

Alina Kabaeva, apariție surpriză la Moscova

De mai bine de două luni nu se mai știa nimic de Alina Kabaeva, femeia despre care jurnaliștii occidentali scriu că ar fi iubita lui Vladimir Putin. S-a spus că președintele Federației Ruse ar fi trimis-o în Elveția, înainte să dea ordinul armatei sale să atace Ucraina, dar au existat zvonuri că ar fi stat ascunsă într-un buncăr anti-atomic din Siberia.

În Elveția a fost agitație mare, după ce a fost inițiată o petiție prin care a fost cerută expulzarea fostei campioane olimpice la gimnastică ritmică. „Este timpul ca Eva Braun să-l întâlnească din nou pe Fuhrer”, au scris cei care au inițiat documentul. Autoritățile locale au căutat-o, cu mare atenție, dar după câteva zile au comunicat că nu există indicii că s-ar afla pe teritoriul acestei țări.

Cert este faptul că Alina Kabaeva și-a făcut apariția, după mai bine de două luni, la un antrenament de gimnastică ritmică pentru juniori, susţinut pe VTB Arena, din Moscova. Sâmbătă și-a anunțat participarea și la un eveniment caritabil scriu cei de la Daily Mail.

Jurnaliștii englezi au studiat cu mare atenție fotografiile apărute în revista Cosmopolitan, ediția în limba rusă, și au descoperit că cei care au văzut-o au spus că „ceva s-a schimbat cu adevărat la faţa lui Kabaeva… legendara sportivă este vizibil mai drăguţă”.

„Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase şi secretoase femei din ţara noastră. Gimnasta nu apare aproape niciodată în public, nu apare pe reţelele de socializare şi nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în centre comerciale”, mai notează cei de la Cosmopolitan.

Este important de spus că jurnaliștilor din Rusia le este interzis să facă orice asociere între fosta gimnastă și temutul lider de la Kremlin.

Cei de la Canalul de Telegram Tol’ko Nikomu au dat de înțeles că Alina Kabaeva ar fi suferit câteva intervenții estetice.

„O nouă apariţie rară a Alinei Kabaeva. De data aceasta este îmbrăcată lejer şi este din nou văzută cu o verighetă. Şi da, mâna cosmeticienei familiei este destul de vizibilă”, a scris canalul de Telegram.

Alina Kabaeva (în dreapta imaginii)

Vladimir Putin și Alina Kabaeva au fost fotografiați de mai multe ori împreună, iar disidentul rus Alexei Navalnîi, aflat în închisoare, a dezvăluit că mai mulți oligarhi ruși ar fi făcut cadouri foarte scumpe familiei fostei sportive. Relația dintre Vladimir Putin și Alina ar fi început în anul 2008, iar președintele Federației Ruse a divorțat de soția lui, Liudmila, cinci ani mai târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe