Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, în pericol să fie expulzată. Unde se află Alina Kabaeva şi cei patru copii ai liderului rus

Badea Violeta 17.03.2022, 07:44
Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, în pericol să fie expulzată. Unde se află Alina Kabaeva şi cei patru copii ai liderului rus

Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică și presupusa iubită a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, se pare că se ascunde în timp ce liderul de la Kremlin își continuă invazia în Ucraina, care a dus la sute de victime civile și la sancțiuni economice dure impuse Rusiei de către națiunile occidentale. Însă, femeia nu are parte de liniște, fiind în pericol de expulzare. Iată unde se află Alina Kabaeva şi cei patru copii ai liderului rus!

Unde se ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, s-ar ascunde în Elveția împreună cu cei patru copii mici ai lor, au declarat surse pentru Page Six.

„În timp ce Putin își desfășoară asaltul asupra Ucrainei, atacând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa se ascunde într-o cabană foarte privată și foarte sigură undeva în Elveția – cel puțin deocamdată”, au precizat surse, potrivit publicației de mai sus.

Alina Kabaeva si Vladimir Putin
Alina Kabaeva si Vladimir Putin

Cuplul ar avea patru copii

Alina Kabaeva s-a născut în anul 1983, în Uzbekista și este fostă gimnastă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice. De-a lungul timpului, presa a speculat că aceasta ar avea o relație cu Vladimir Putin, însă cei doi nu au confirmat niciodată oficial acest lucru.

De asemenea, s-a mai spus și faptul că Alina Kabaeva și liderul rus, în vârstă de 69 de ani, ar avea doi băieți și două fete gemene, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015. Sursele au mai afirmat că fosta gimnastă și președintele Rusiei s-ar fi căsătorit chiar într-o ceremonie ortodoxă privată.

„Alina are doi băieți și două fete gemene cu Putin, care s-au născut în Elveția. Copiii au cu toții pașapoarte elvețiene și îmi imaginez că și ea are.”, a declarat o sursă pentru Page Six despre presupușii copii ai lui Putin cu Kabaeva, în vârstă de 38 de ani.

Alina Kabaeva nu a răspuns acestor speculații, fiind o fire extrem de discretă în privința vieții sale personale. Astfel, toate poveștile despre ea și Vladimir Putin au rămas mereu la nivel de zvon.

Amintim că Alina Kabaeva a obținut aurul în 2004, la Atena, și bronzul în 2000, la Sydney. Aceasta este una dintre cele mai titrate gimnaste ruse, cu două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...