Femeia care l-a însoțit pe Klaus Iohannis la inagurarea metroului din Drumul Taberei. Ce au putut observa cei prezenți

Rădulescu Valentin 15.09.2020, 13:44

Astăzi a fost o zi foarte mare pentru locuitorii din Drumul Taberei. La inaugurarea metroului și-a făcut apariția Klaus Iohannis, însoțit de o femeie misterioasă. Mulți s-au întrebat însă cine este și de ce își face prezenta alături de președinte la multe dintre evenimentele importante. Cine este, de fapt, această personalitate, numită și ”umbra lui Iohannis”?

Cine este femeia care îl însoțește pe Klaus Iohannis la inaugurarea metroului?

În vârstă de 46 de ani, Delia Dinu a ajuns consilier în cadrul compartimentului de protocol al Administrației Prezidențiale în 2005. Totodată, aceasta a petrecut 12 ani în cadrul Serviciului de Protecție și Pază. Pe vremea când Traian Băsescu era președinte, a fost numită șefă a Protocolului, iar ulterior a fost numită Consilier Prezidențial în mandatul lui Klaus Iohannis.

Așadar, la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, oamenii au putut observa că Delia Dinu își face prezența lângă președintele României. De asemenea, aceasta a fost văzută deseori pe lângă Klaus Iohannis la diferite evenimente.

Femeia care l-a însoțit pe Klaus Iohannis la inagurarea metroului din Drumul Taberei. Ce au putut observa cei prezenți
Femeia care l-a însoțit pe Klaus Iohannis la inagurarea metroului din Drumul Taberei. Ce au putut observa cei prezenți

Delia Dinu, acuzată de lucruri paranormale

Una dintre cele mai interesante evenimente în cadrul cărora s-a prezentat și Delia Dinu, a fost în 2009, atunci când Traian Băsescu l-a învins pe Mircea Geoană în campania electorală. În timpul dezbaterii, Geoană și-a pierdut cuvintele. Așadar, acesta a crezut că totul s-a întâmplat din cauza Deliei Dinu.

„Eu am văzut în timpul dezbaterii respective oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu (parapsihologie, n.r.), postați în dreapta camerei de luat vederi. Își făceau treaba. Ce făceau, ce nu făceau, nu știu, dar eu i-am văzut cu ochii mei, îi știu cine sunt. Și i-am văzut și la Cotroceni, în timpul discuțiilor cu partidele politice. Același cetățean, stând liniștit, într-un colț”, spunea Mircea Geoană în 2009.

Chiar și Vadim Tudor a susținut pe atunci că Delia Dinu se ocupă cu lucruri mai puțin curate, iar totodată, face echipă cu Elena Udrea. Acesta consideră că cele două personalități s-au prezentat foarte des alături de Traian Băsescu. În prezent, Delia Dinu îl urmează pe Klaus Iohannis la evenimentele importante.

„Vom destăinui, însă, identitatea a două persoane care n-au altă treabă și bat foarte des la ușa lor: Elena Udrea și Delia Dinu, aceasta din urmă fiind bruneta aceea tunsă scurt, care îl ajută pe Băsescu la festivitatile de decorare, ea fiind șefa Protocolului. Invariabil, mesagerii Chiriașului de la Cotroceni le întreabă pe cele la care apelează: ,,Va obține dl. Băsescu al doilea mandat de președinte?”, spunea Vadim Tudor în România Mare.

Urmăriți Impact.ro și pe