Femeia care i-a distrus căsnicia lui Horia Moculescu. Ultima soție face mărturisiri complete (Exclusiv)

Ana Anitoiu 22.08.2021, 09:06

Mariana Moculescu a dezvăluit cine a fost femeia care i-a distrus căsnicia cu Horia Moculescu. Ultima soție a compozitorului a povestit și ce gest romantic a făcut artistul înainte de prima lor noapte de amor.

Mariana Moculescu, despre motivul pentru care fostul ei soț era fascinat de ea

Mariana Moculescu a povestit că fostul ei soț era fascinat de ea deoarece știa să citească notele muzicale de pe partitură. Ea făcuse liceul de muzică, iar el o vedea deja cea mai mare stea a muzicii ușoare din România.

”Ești și frumușică și inteligentă, foarte muzicală, cititoare de note, vei ajunge cea mai mare stea a muzicii ușoare românești! Doar Corina Chiriac mai este cititoare de note, restul cântă tralalala, după ureche”, a spus Mariana Moculescu, pentru redacția Playtech-Impact.

Femeia care i-a distrus casnicia lui Horia Moculescu. Ultima sotie face marturisiri complete
Mariana Moculescu

Ce gest a făcut Horia Moculescu pentru fosta lui soție înainte de prima noapte de dragoste

Horia Moculescu a făcut un gest extrem de romantic pentru fosta lui soție, înainte de prima lor noapte de amor. Totul s-a întâmplat în Gara de Nord, unde el a așteptat-o să vină de la Galați. Apoi, a fost rândul ei să facă un gest la fel de romantic.

”Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani și jumătate, dar la 20 de ani am răspuns chemării dragostei, după ce ultima lui soție a plecat din țară. Eram la Galați, Horia m-a așteptat în Gara de Nord cu 50 de trandafiri roz, culoare care reprezintă începutul dragostei.

După prima seară de dragoste, eu am acoperit patul pe care făcusem dragoste cu petalele de trandafiri, iar Horia, când a ieșit din baie, a rămas blocat. «Doamne, ce frumusețe!», a exclamat el. Apoi, m-a luat în brațe”, și-a amintit Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu, despre cum arăta Horia Moculescu la peste 50 de ani

Fosta soție a compozitorului a explicat că diferența de vârstă dintre ei de aproximativ 30 de ani n-a reprezentat un impediment în calea relației lor, mai ales că Horia Moculescu arăta foarte bine. La acea vreme, ea avea 20 de ani, iar el trecuse de 50 de ani.

”Horia a arătat mereu bine, a făcut rugby și atletism, tenis și ski. Avea o musculatură pe el ca cimentul, avea și carnea tare, tânără, datorită sportului. Mai mă punea și mine să fac sport, dar mie nu-mi ardea de așa ceva, unde mai pui că și fumam”, a mai spus Mariana Moculescu.

Cum a cerut-o Horia Moculescu în căsătorie pe Mariana

Cât despre momentul cererii în căsătorie, Mariana Moculescu a povestit că a fost ca la carte. Compozitorul i-a lăsat o amintire foarte frumoasă, chiar dacă mariajul lor, început în timpul Revoluției, s-a încheiat în scurt timp, în anul 2000.

”Am rămas gravidă în iulie, și ne-am căsătorit pe 29 decembrie 1989, în timpul Revoluției, încă se trăgea în București, cununia a avut loc la Primăria Sectorului 1.

Când m-a cerut de nevastă s-a așezat într-un genunchi, cavalerește. Este romantic, de fel, dar această latură o ține foarte ascunsă. El îmi spunea că a fost un timid și că femeile s-au dat la el!”, a adăugat Mariana Moculescu.

Cine a fost femeia care i-a distrus căsnicia lui Horia Moculescu

Horia Moculescu a mai avut trei soții înainte de a se căsători cu Mariana. Cu prima dintre ele, Aurelia, zisă și Rely, Mariana a fost prietenă. La fel și cu cea de-a doua, Ulla, și cu cea de-a treia, Ana Maria, cu care compozitorul a avut un băiat născut cu probleme de sănătate. Însă, una dintre ele le-a distrus căsnicia.

”Toate fostele lui soții sunt plecate din țară. Horia a păstrat însă o relație foarte strânsă cu Ana Maria, de fapt asta m-a și deranjat foarte rău și am divorțat, mă înnebunise, fusese actriță, în România, apoi ea s-a recăsătorit, acum stă în Germania.

Prima fostă nevastă e tot în Germania, iar a doua locuiește în Suedia. Apoi, după divorțul de Horia, și eu am plecat din țară, am stat, timp de șapte ani, în Austria și în Italia”, a dezvăluit Mariana Moculescu.

Urmăriți Impact.ro și pe