FCSB plătește scump ultima victorie din campionat. Anunțul despre Man și Tănase, golgheterii echipei

Marian Cărăvan 24.11.2020, 10:29
FCSB plătește scump ultima victorie din campionat. Anunțul despre Man și Tănase, golgheterii echipei

FCSB e liderul Ligii 1, dar plătește scump ultima victorie din campionat. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-2 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. Sunt însă vești îngrijorătoare despre Man și Tănase, golgheterii echipei.

Victorie plătită scump. Anunțul despre Man și Tănase

După victoria de luni seara, FCSB s-a distanța la două puncte de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului Ligii 1. Victoria de la Mediaș e însă scump plătită de FCSB. Golgheterii Dennis Man și Florin Tănase, ambii cu câte 9 goluri până acum, s-au accidentat.

Pentru că a acuzat dureri la coapsa piciorului drept, Dennis Man a fost înlocuit în minutul 28 cu Sergiu Buş. Se pare că fotbalistul ar avea întindere, după cum precizează as.ro. Totul se va lămuri după RMN-ul pe care fotbalistul îl va efectua azi. Totuși, Man ar putea lipsi de pe teren cel puțin două săptămâni.

În privința lui Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor a fost înlocuit în minutul 67, cu Octavian-George Popescu, din cauza unor dureri la coapsa stângă. Tănase resimte dureri intense şi este suspect de ruptură musculară. Dacă se confirmă la RMN, fotbalistul va lipsi de pe gazon cel puțin o lună.

FCSB plateste scump victoria de la Medias
FCSB plateste scump victoria de la Medias

FCSB a câștigat la Mediaș dintr-un penalty contestat de gazde. Cum a reacționat fostul arbitru Ion Crăciunescu

FCSB s-a impus la Mediaș cu 3-2, după un penalty acordat în ultimul minut de joc. O fază care a stârnit controverse. Octavian Popescu, înlocuitorul lui Florin Tănase, a căzut în careu după un duel cu Larie, iar centralul Sebastian Colțescu a indicat punctul cu var în ciuda protestelor celor de la Mediaș.

Ion Crăciunescu a analizat faza, în direct la TV.

„Mi se pare la un moment că nu există un contact, mi se pare că jucătorul de la FCSB calcă cu piciorul drept în exterior, îi sare brazda de pământ și cade. Se înfundă piciorul că e terenul moale.

Nu mi se pare contact, se duce pe călcâi cu dreptul, ca să se sprijine în gazon, eu nu văd niciun contact, îi fuge piciorul spre interior și cade. Nu dădeam nici galben pentru simulare.

Se vedea dacă era pe gheată, dacă-l rașchetează ar fi căzut imediat. Te poți păcăli ca arbitru la o fază ca asta, el vede căderea și crede că e agățat jucătorul.

E și blocat de un jucător, am spus mereu că trebuie să fii foarte aproape, să nu rămâi pe loc, în rest Colțescu arbitrase foarte bine”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe