FCSB, atacată de COVID-19 pe toate flancurile. Încă cinci jucători infectați. Meciul cu Backa Topola, sub semnul întrebării

Marian Cărăvan 17.09.2020, 10:55
FCSB, atacată de COVID-19 pe toate flancurile. Încă cinci jucători infectați. Meciul cu Backa Topola, sub semnul întrebării

FCSB are lotul decimat de COVID-19. Încă cinci jucători au fost depistați pozitiv cu noul virus. Situația devine extrem de complicată înaintea meciului cu Backa Topola, din această seară, din Europa League.

Încă cinci jucători de la FCS au fost infectați cu noul virus

Pentru FCSB situația devine de-a dreptul dramatică. Încă cinci jucători au fost depistați infectați cu noul virus, înaintea meciului cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al Europa League. Rămași fără antrenorul principal Toni Petrea și o parte din staff, roș-albaștrii sunt acum decimați.

Încă cinci jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19, informează GSP. Aceștia sunt: Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Sergiu Buș și Andrei Pandele. Astfel, FCSB a rămas cu numai 14 jucători valizi pentru meciul cu Backa Topola, din această seară, de la ora 22, în turul 2 preliminar al Europa League.

Nu mai puțin de nouă fotbaliști de la FCSB se află pe lista celor infectați: Andrei Vlad (portar), Andrei Miron (fundaș central), Iulian Cristea (fundaș central), Ovidiu Popescu (mijlocaș), Ionuț Vînă (mijocaș), Darius Olaru (mijlocaș), Florin Tănase (mijlocaș), Andrei Pandele (mijlocaș), Sergiu Buș (atacant).

Acestora li se adaugă opt persoane din staff, plus Mihai Stoica, dar acesta nu este în acte oficial al FCSB. Persoanele din staff infectate sunt: Ovidiu Kurti (kinetoterapeut), Marius Popa (antrenor de portari), Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video) și Marius Ianuli (team-manager).

FCSB e la limită. A rămas cu 14 jucători pentru meciul cu Backa Topola

Pentru meciul cu Backa Topola, din această seară, de la ora 22:00, din turul 2 preliminar al Europa League, FCSB a rămas cu numai 14 jucători valizi. E la limită.

Potrivit protocolului UEFA, pentru ca o echipă să poată disputa un joc în cupele europene, are nevoie de 13 fotbalişti în lot, dintre care un portar. Singurul portar valid este Răzvan Ducan (19 ani).

Tot în protocolul UEFA se precizează că ultimul test înainte de disputarea unui meci să fie efectuat în preziua acestei partide, numită Match Day-1. Nu este un test obligatoriu, dar poate fi solicitat de autoriţăţile din ţara care organizează meciul. Cum sârbii au cerut acest lucru, roș-albaștrii s-au conformat. Rezultatul de azi conduce spre dezastru: alți cinci jucători de la FCSB au fost depistați pozitiv.

Cel mai pesimist scenariu ar fi acela ca până la ora meciului să apară printre cei 14 jucători valizi, iar FCSB să nu poată completa nici măcar 13 fotbaliști pe raportul de joc. Lotul FCSB din acest moment:

Portar: Ducan
Fundași: Crețu, Panțîru, Perianu, Pantea, Briceag
Mijlocași: Moruțan, Simion, Horșia, R. Ion,
Atacanți: Coman, Petre, Man, Buziuc

Urmăriți Impact.ro și pe