FCSB are, în sfârșit, antrenor. Strategia lui Bogdan Argeș Vintilă: „Cât va dori Dumnezeu”

Alexandru Ioanid 23.08.2019, 14:46
FCSB are, în sfârșit, antrenor. Strategia lui Bogdan Argeș Vintilă: „Cât va dori Dumnezeu”

FCSB și-a găsit, în sfârșit, antrenor, într-o perioadă în care are un parcurs extrem de prost în campionat. Bogdan Argeș Vintilă a acceptat propunerea lui Gigi Becali și a semnat contractul pentru a antrena formația roș-albaștrilor.

FCSB, formația patronată de Gigi Becali, are începând de vineri un nou antrenor, în persoana lui Bogdan Argeș Vintilă. El a fost prezentat oficial de Becali și s-a declarat mulțumit de oportunitea primită.

Alegerea sa vine într-o perioadă extrem de grea pentru roș-albaștri, care au înregistrat rezultate dezastruoase în campionat. Mai mult, calificarea pentru grupele Europa League se va juca în Portugalia, după ce FCSB a remizat joi seara, pe teren propriu, scor 0 la 0 cu Vitoria Guimaraes.

Bogdan Argeș Vintilă are, așadar, o misiune grea. Dar se declară încrezător și mizează pe ajutorul lui Dumnezeu.

Planurile lui Bogdan Argeș Vintilă la FCSB

Bogdan Argeș Vintilă a fost prezentat oficial la reședința de lux a lui Gigi Becali din București.

Noul tehnician admite că nu își face planuri de viitor, mai ales că e știut faptul că antrenorii au o viață grea cu patronul Gigi Becali, care se implică în alegerea echipei de start și dictează schimbările.

Cine nu acceptă acest lucru, riscă să fie zburat imediat.

Bogdan Argeș Vintilă spune, însă, că va rămâne la echipa cât timp va dori Dumnezeu și că Becali i-ar fi promis că nu va interveni peste el.

„Vreau să-i mulțumesc domnului Becali pentru încrederea. Eu văd partea bună a lucrurilor și a omului, restul nu contează. Sunt bucuros că voi lucra alături de jucători foarte buni. Tănase, Nedelcu, Crețu… sunt mulți jucători cu care am mai lucrat. Simt că și-au pierdut puțîn calea și trebuie puși pe calea cea dreapta și asta vrea. Prea multă vorbărie nu e nevoie, avem de muncă. Urmează o săptămâna dificilă, nu foarte grea, dar dificilă. Avem un lot foarte mare cu care putem face două echipe foarte bune, competitive. O să stau cât vrea Dumnezeu. Pentru mine cuvântul e contract. Nu mă sperie, e o provocare pentru mine și consider că putem scoate maximum din această săptămâna, dar trebuie foarte bine gestionată situația. Nu mă interesează mandatul pentru că eu când pornesc eu la un drum pun suflet că și cum aș stă 2 ani. Dacă sunt dat afară după o luna, asta este. Nu plec la drum gândind că stau două luni acolo, două luni în altă parte. Nu, pornesc cu sufletul în aventură. Momentan vreau să evaluez lotul din interior, din afară nu îți poți da seama de multe”
Bogdan Argeș Vintilă, antrenor FCSB

Bogdan Vintilă speră să obțină calificarea în grupele Europa League, dar și să întoarcă situația din Liga 1 și să obțină rezultate bune.

Urmăriți Impact.ro și pe