FCSB a plecat fără antrenor în cantonamentul din Turcia. Reacție resemnată pentru angajatul lui Gigi Becali

Ana Anitoiu 08.01.2023, 19:04
FCSB a plecat fără antrenor în cantonamentul din Turcia. Reacție resemnată pentru angajatul lui Gigi Becali

FCSB a plecat fără antrenor în cantonamentul din Antalya, Turcia. Vicecampioana României va fi pregătită de Mihai Pintilii, nu de antrenorul principal din acte, Leo Strizu. Tehnicianul lăsat în urmă, după o decizie luată de conducerea grupării patronate de Gigi Becali, a avut o reacție resemnată la această hotărâre.

Reacția lui Leo Strizu

Cantonamentul vicecampioanei României FCSB va avea loc în perioada 8 – 20 ianuarie, urmând ca jucătorii lui Mihai Pintilii să revină în țară cu două zile înaintea jocului cu Hermannstadt. Meciul este programat pe 22 ianuarie, la Sibiu.

Cât despre Leo Strizu, acesta nu a vrut să dea detalii despre situația în care se află, după ce conducerea grupării patronate de Gigi Becali a hotărât ca el să nu plece în Turcia alături de FCSB.

„Decizia de a rămâne acasă a fost a conducerii, iar eu nu o comentez. Vă rog să înțelegeți”, a spus Leo Strizu despre faptul că FCSB a plecat fără el în Antalya, unde le va întâlni pe Pogon Szczecin, pe 15 ianuarie, și pe Rakow Czestochowa, pe 16 ianuarie.

Leo Strizu
Leo Strizu

Cine va pleca de la FCSB

Până acum, FCSB s-a despărțit de șapte fotbaliști: Ianis Stoica, pe care îl împrumutase de la „U” Cluj; Alexandru Musi, împrumutat la Poli Iași; Andrei Dumiter, cedat la FC Voluntari; Florin Achim; Radu Boboc; Marco Dulca și Bogdan Rusu, cărora le-au fost reziliate contractele.

În timp ce Florin Achim poate juca oriunde dorește în cea de-a doua parte a sezonului, Radu Boboc, Marco Dulca și Bogdan Rusu pot evolua doar la cluburile de la care au fost aduși: Farul, Chinda și CS Mioveni, sau la o echipă dintr-un campionat ce urmează să înceapă.

După toate aceste plecări de la FCSB, mai există încă două nume aflate pe „lista neagră”. Dintre jucătorii despre care a fost anunțat deja că nu vor merge în cantonamentul din Turcia, doar portarul Răzvan Ducan și stoperul Rachid Bouhenna nu au plecat.

Răzvan Ducan ar putea merge sub formă de împrumut. În caz contrar, va evolua la formația secundă a FCSB-ului, din liga a treia. În schimb, foarte probabil, Rachid Bouhenna își va rezilia contractul cu FCSB în această lună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...