Fată de 15 ani, exploatată sexual de doi tineri din Dâmbovița. Ce informații șocante au descoperit polițiștii

Redacția IMPACT / 02.09.2020, 16:02
Fată de 15 ani, exploatată sexual de doi tineri din Dâmbovița. Ce informații șocante au descoperit polițiștii

Un caz de exploatare sexuală a fost descoperit de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița.  Doi tineri, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani ar fi responsabili pentru acte de trafic de minori în scopul exploatării sexuale și proxenetism. Cei doi bărbați sunt cercetați, fiind bănuiți că ar fi racolat mai multe tinere în scopul exploatării sexuale.

Fata exploatată sexual era instituționalizată într-un centru de servicii sociale

Povestea începe în luna decembrie a anului 2018, când tânăra, la acea vreme de 15 ani, a fost racolată de tânărul de 24 de ani, dusă în București într-un apartament pus la dispoziție de celălalt bărbat și obligată să practice prostituția. Adolescenta era instituționalizată într-un centru de servicii sociale din Târgoviște.

De asemenea, odată cu cercetările a reieșit și că alte tinere, majore, ar fi practicat prostituția prin intermediul unor site-uri în beneficiul celor doi, în diverse locuri din București.

Fată de 15 ani, exploatată sexual de doi tineri din Dâmbovița
Fată de 15 ani, exploatată sexual de doi tineri din Dâmbovița

Unul dintre bărbați a fost reținut

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și Poliției Orașului Fieni, cu sprijinul jandarmilor Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Buciumeni, Dâmbovița, la locuința bărbatului de 24 de ani.

În cauză au fost puse în aplicare două mandate de aducere, astfel că bărbatul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism și a fost prezentat Tribunalului Dâmbovița pentru dispunerea unor măsuri preventive. Tribunalul Dâmbovița a decis ca tânărul să stea după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI