Fanii sportului primesc o veste bună. Un nou canal TV se lansează în România

Ioana Bucur 07.10.2022, 18:54
Fanii sportului primesc o veste bună. Un nou canal TV se lansează în România

Fanii sportului românesc tocmai au primit o veste cât se poate de bună. Un nou canal TV se lansează în România, la începutul lunii octombrie, televiziunea urmând să difuzeze competiţii din UEFA Champions League, Formula 1, Moto GP sau din Liga Campionilor la handbal, precum şi competiţii de la canotaj, gimnastică, handbal sau baschet. Când își începe emisia.

Un nou canal TV se lansează în România

Românii pasionați de sport au un nou motiv să fie entuziasmați. De data asta, nu este vorba de vreo performanță adusă de sportivii pregătiți la noi în țară, surpriza venind chiar pe micul ecran.

Un noul canal TV se lansează la noi în țară. Grupul Clever își mai adaugă o televiziune în portofoliu, lansând vineri, 7 octombrie, Prima Sport 5, de la ora 21:00.

Momentan, emisia va putea fi urmărită pe platforma de streaming PrimaPlay.ro, însă va intra în curând în oferta marilor rețele de cablu de la noi din țară.

Prima Sport 5 se alătură pachetului Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3 şi Prima Sport 4, toate în variante SD şi HD, precum şi Prima 4K.

Televiziunile din grupul Prima Sport difuzează cele mai puternice campionate din Anglia, Spania, Italia, Germania sau Franţa, până la fotbalul din Turcia şi din Portugalia, de la SuperLiga românească, până la Liga 2 şi Cupa României, iar Prima Sport 5 va transmite competiţii din UEFA Champions League, Formula 1, Moto GP sau din Liga Campionilor la handbal, precum şi competiţii de la canotaj, gimnastică, handbal sau baschet. Nu vor lipsi din grila de programe a celui mai nou post TV din Grupul Clever nici motorsportul românesc.

Fanii sportului primesc o veste bună. Un nou canal TV se lansează în România

Planuri mari până la finalul acestui an

Platforma PrimaPlay, care s-a lansat oficial pe 15 iulie 2021, conține absolut toate competițiile transmise de grupul Prima Sport, buletinele de ştiri şi emisiunile postului generalist Prima TV, precum şi canalele de filme Cinemaraton şi CinemaEst.

Până la finalul acestui an, grupul care deține Prima TV va veni cu alte noutăți pe piața media din România, prin lansarea a două noi posturi – Prima News și Prima Comedy.

Prima News urmează să fie lansat în luna noiembrie, în proiect fiind implicate nume importante din domeniu. Mircea Dinescu, Alina Manolache, Sebastian Zachmann, Raluca Al-Haddad, Sabin Gherman, Ciprian Aron şi Constantin Opriş sunt doar câteva dintre cei care se vor alătura postului de ştiri, aceștia fiind deja implicaţi în diverse proiecte ale televiziunilor din grupul Clever.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...