Familia Trump este în doliu! Din păcate, a murit. Mesajul transmis oficial

Diana Radu 16.08.2020, 15:38
Familia Trump este în doliu! Din păcate, a murit. Mesajul transmis oficial

Președintele Statelor Unite, Donald Trump și familia lui sunt în doliu! Fratele mai mic al președintelui s-a stins din viață sâmbătă seara la vârsta de 71 de ani. Robert Trump a ajuns vineri în stare gravă la un spital din New York.

Momente cumplite pentru Donald Trump. Fratele său a murit

Vestea că Robert Trump s-a stins din viață a fost făcută publică chiar de către șeful Casei Albe. Donald Trump este sfâșiat de durerea pierderii fratelui său pe care-l considera cel mai bun prieten al său. De asemenea, chiar dacă Robert nu mai este printre noi, Trump a ținut să-i spună că îl iubește și că nu-l va uita niciodată.

„Cu inima grea vă spun că minunatul meu frate, Robert, s-a stins în pace în această noapte. A fost nu numai fratele meu, a fost cel mai bun prieten al meu. Îmi va lipsi foarte mult, dar ne vom întâlni din nou. Amintirea sa va trăi în sufletul meu pentru totdeauna. Robert, te iubesc. Odihnește-te în pace”, a transmis președintele Donald Trump într-un comunicat.

donald trump, doliu, moartea fratelui sau
Momente cumplite pentru Donald Trump. Fratele său a murit

Între Donald Trump și fratele său este o diferență de aproape trei ani, însă vârsta nu a stat niciodată în calea relației de prietenie dintre ei. Robert a fost cel care l-a susținut pe Trump în cursa pentru Casa Albă, acum patru ani, iar apoi a ocupat funcția de director executiv în Oraganizația Trump. De meserie, acesta a fost dezoltator imobiliar.

Președintele Americii și-a vizitat ultima oară fratele vineri, pe patul de spital, însă acesta nu a vrut să dezvăluie de ce boală suferă, ci doar că se află într-o stare foarte gravă.

„Am un frate minunat, avem de mult timp o relație extraordinară, din prima zi. Asta a fost cu mult timp în urmă. Este în spital acum. Sper să se facă bine, dar se simte rău, trece prin momente grele acum”, a declarat președintele. Ulterior, a mers la un miting electoral și l-a evocat din nou pe Robert, vorbind despre el la trecut: „Vreau să aduc un omagiu unui tip cu adevărat valoros, pe care îl iubesc. V-a respectat”. 

Fratele lui Trump a mai fost o dată internat ăn spital în luna iulie la teapie intensivă, tot la New York. Atunci, a stat internat mai bine de o săptămână.

Urmăriți Impact.ro și pe