Vara în care sunt cerute în căsătorie prezentatoarele Pro TV. După Roxana Hulpe, o altă vedetă a spus da

Badea Violeta 11.08.2022, 16:33

Bat clopote de nuntă la Pro TV! După ce Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie la Untold, acum a venit rândul unei alte vedete să spună „Da!” iubitului ei. Aceasta este mai fericită ca niciodată și ar urma să îmbrace rochia de mireasă pentru prima oară. După o relație de aproximativ 5 ani, prezentatoarea TV simte că a venit momentul să facă pasul cel mare. Iată despre cine este vorba!

O altă vedetă de la Pro TV a fost cerută în căsătorie

Se pare că vara aceasta le priește de minune prezentatoarelor de la pro TV! În urmă cu exact o săptămână, Roxana Hulpe, jurnalista pe care telespectatorii o văd aproape zilnic la postul de pe Pache Protopopescu, s-a logodit.

Iubitul ei, omul de afaceri Bogdan Rădulescu, a cerut-o de soție pe partenera sa la Untold, acesta fiind Head of Partnership & New Busines al festivalului de la Cluj.

Acum, o altă prezentatoare se află în culmea fericirii, după ce iubitul ei și-a luat inima în dinți și i-a adresat întrebarea mult așteptată. Este vorba despre Majda Aboulumosha, nimeni alta decât prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea.

În vârstă de 34 de ani, vedeta de la Pro TV a oferit detalii, în cadrul unui interviu pentru Viva!, despre relația ei. Prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de iubire de circa 5 ani.

Întrebată dacă bărbatul i-a adresat marea întrebare, Majda Aboulumosha a răspuns: „Da. Îmi zice mereu, ba, mai mult, mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile.”

„Păi eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințe foto. Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului.

Oamenii aleg în funcție de confortul lor, fără să facă ceva impus de societate, cel puțin așa e sănătos. Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă.”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Majda Aboulumosha si iubitul ei 1
Majda Aboulumosha si iubitul ei 

Majda Aboulumosha, despre al doilea copil

Vedeta de la Pro TV arată excelent în rolul de mamă. Prezentatoarea are o fetiță superbă, pe Jacqueline, pe care o iubește enorm. Acum, Majda a mărturisit că nu exclude varianta de a-și mări familia, deoarece iubește foarte mult copiii.

„Iubesc copiii! Cum se vor așeza lucrurile, eu întotdeauna voi îmbrățișa ce-mi oferă Dumnezeu”, a declarat gazda emisiunii Vorbește lumea pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...