Familia Simonei Halep scoate bani grei din buzunar după scandalul de dopaj. S-a aflat suma pe care au pus-o la bătaie

Ioana Bucur 06.11.2022, 15:59
Familia Simonei Halep scoate bani grei din buzunar după scandalul de dopaj. S-a aflat suma pe care au pus-o la bătaie

După scandalul de dopaj în care este implicată sportiva și care riscă să îi pună capăt carierei pe terenul de tenis, tatăl Simonei Halep scoate bani grei din buzunar, făcând o investiție pentru viitorul familiei sale. Care este suma pe care a pus-o la bătaie pentru cea mai recentă achiziție.

În ce investește familia Simonei Halep după scandalul de dopaj

Scandalul de dopaj ce o vizează pe Simona Halep după participarea la US Open 2022 i-ar putea aduce o suspendare de până la patru ani și chiar finalul carierei sale pe terenul de tenis. Chiar dacă cel mai grav scenariu se va adeveri, sportiva nu are niciun motiv să își facă griji legate de viitorul său financiar.

Constănțeanca ar avea numeroase afaceri, fiind proprietară de terenuri și hoteluri pe litoral – în Mamaia Nord, Năvodari, Brașov, Poiana Brașov.

Recent, familia Simonei Halep a făcut o investiție importantă. Firma în care este asociat tatăl campioanei tocmai a câștigat o licitație pentru achiziția unui teren foarte valoros în orașul Murfatlar, potrivit Ziua de Constanța.

„Vânzarea a fost aprobată anterior prin HCL nr. 103/29.07.2022, conform OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial nr. 202 din data de 19 octombrie 2022.

Criteriul de atribuire a contractului de vânzare a fost cel mai mare preț”, potrivit sursei citate.

Familia Simonei Halep scoate bani grei din buzunar după scandalul de dopaj. S-a aflat suma pe care au pus-o la bătaie
Stere Halep si Simona Halep

„Nu e vinovată cu absolut nimic”

Este vorba despre un teren ce are o suprafață de 1.770 de metri pătrați pentru care firma lui Stere Halep a plătit nu mai puțin de 95.200 de lei, cu TVA.

Tatăl Simonei Halep a vorbit despre acuzațiile de dopaj ce i-au fost aduse fiicei sale, dezvăluind că jucătoarea de tenis a fost nevoită să urmeze un tratament medicamentos.

„Nu e vinovată cu absolut nimic. Ea a luat (medicamente, n.r.) pentru glande, dar nu știm nimic. Cine să prescrie așa ceva? Simona nici n-are medic personal, n-a avut niciodată”, a declarat Stere Halep.

„Simona e curată. Peste 100% am încredere. Simona e corectă cu tot globul. Eu spun că speranțele (n.r. în a-și demonstra nevinovăția) sunt de 100%, dar specialiștii vor stabili. Nu cunosc, nu sunt medic, sunt un simplu tată și atât”, a mai spus tatăl sportivei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...