Familia lui Ernest – cine e soția sa și cu ce se ocupă

Daria Petrescu 17.10.2020, 09:00
Familia lui Ernest – cine e soția sa și cu ce se ocupă

Ernest Takacs este unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune. Prezentatorul emisiunii Ochii din umbră, de la Kanal D a devenit cunoscut odată cu participarea la Big Brother, în urmă cu mulți ani, la Prima TV. Și pe plan personal i-a mers din plin. Acesta are o familie frumoasă și este căsătorit de 8 ani, însă puțini sunt cei care știu cum arată mama băiețelului său.

Familia lui Ernest apare rar în fața camerelor de filmat

Ernes este căsătorit cu Adriana de 8 ani și au un băiețel în vârstă de 6 ani. Ada, așa cum o alintă prezentatorul tv s-a ocupat permanent de educația lui Alexandru Leon și este pasionată de fotografie.

În urmă cu ceva timp, soția lui Ernest a mărturisit și cum l-a cunoscut pe prezentatorul tv. „Ne-am cunoscut printr-un prieten comun. M-a intrebat daca vreau să îl cunosc pe Ernest. Mie mi-a placut foarte mult de el.

Ernest alături de soția lui
Ernest alături de soția lui

Am venit in Bucuresti pentru ca de loc sunt din Focsani și ne-am sunat. Ne-am cunoscut la hotel, în camera unde statea el pe atunci. Am mers cu iubitul meu de atunci la el. M-a șocat ca atunci cand am batut la usa, mi-a răspuns în boxeri. Și mi-a zis cu nonșalanță că așa stă el prin cameră” , a povestit Adriana în urmă cu ceva timp.

Cum l-a cucerit soția lui

Ernest și Adriana sunt împreună de 17 ani, dar s-au căsătorit în urmă cu 8 ani. Cei doi se înțeleg foarte bine și au împreună un fiu, pe Alexandru,  care le aduce numai bucurii. Prezentatorul tv recunoaște că soția lui l-a cucerit la pe când el avea 20 de ani, iar de atunci au rămas împreună.

„Soția mea m-a cucerit inițial cum se cucerește orice bărbat necopt la minte, la 20 și un pic de ani: prin frumusețea ei. De-a lungul timpului, mi-am dat seama că am trecut și prin bune, și prin rele, am experimentat și agonie, și extaz, suntem firi diferite și, inevitabil, din când în când apar neînțelegeri. Dar reconstruim.

Ernest și Adriana, alături de Alexandru
Ernest și Adriana, alături de Alexandru

Relația noastră nu este ceva previzibil, rutinat, monoton. Suntem firi contradictorii, dar avem un scop comun: familia. Faptul că suntem diferiți asigură condimentul relației.

În cele din urmă, m-a cucerit prin faptul că am fost suficient de inteligenți cât să ne mulăm unul pe celălalt, dar să ne păstrăm și identitatea”, a declarat Ernes pentru Viva.

A devenit cunoscut la Big Brother

În urmă cu 18 ani, Ernest participa alături de alți tineri, la Big Brother, unul dintre cele mai urmărite show-uri de la tv. De atunci, acesta a avut mai multe proiecte în televiziune, urmând o carieră pe care și-a dorit-o mereu. Recent, prezentatorul tv a dezvăluit pentru VIVA! că oamenii încă îl opresc pe stradă și îl întreabă despre emisiunea care l-a făcut celebru.

„Oamenii mă opresc pe stradă, încă mă mai întreabă de Big Brother. (…) Da, mai ţin legătura. Nu cu toţi dintre ei şi nu din cauza mea, adică mie mi-ar fi plăcut să fi rămas prieten cu toţi, dar aşa e în viaţă, nu se poate”,  a mai adăugat prezentatorul pentru sursa citată.

 

Urmăriți Impact.ro și pe