VIDEO

Familia lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după gestul superb al fanilor lui Liverpool. „Nu vom uita niciodată”

Sorin Barbu 20.04.2022, 14:45
Familia lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după gestul superb al fanilor lui Liverpool. „Nu vom uita niciodată”

Rivalitatea acerbă din fotbal a primit o lecție elegantă la Liverpool. Fanii „cormoranilor” i-au trimis un mesaj emoționant lui Cristiano Ronaldo, al cărui fiu a murit la naștere. Sora starului portughez a fost foarte impresionată de imaginile de pe Anfield și le-a mulțumit fanilor.

Familia lui Cristiano Ronaldo, impresionată de gestul superb al fanilor de pe Anfield

Cristiano Ronaldo a fost cel care a dat vestea tristă cu o zi înaintea meciului Liverpool- Manchester United. Iubita lui, Georgina, a avut o sarcină destul de grea, iar unul dintre gemeni a decedat în timpul nașterii.

Jucătorul a fost dărâmat de durere și nu a participat la partida de pe „Anfield”. Fanii „cormoranilor” au ținut să fie alături de marele lor rival. În minutul 7 al confruntării, 7 este numărul de pe tricoul atacantului portughez, s-au ridicat în picioare și au început să aplaude, iar pe stadion s-a auzit „Viva Ronaldo” și „You’ll never walk alone”.

„Un moment emoționant dedicat lui Cristiano Ronaldo și apropiaților săi, în minutul 7 al meciului de pe Anfield”, au postat cei de la Manchester United, pe contul de Twitter.

Câteva secunde și jucătorii celor două echipe s-au conectat la importanța momentului și nu au forțat jocul, preferând să paseze la mijlocul terenului.

„A fost o adevărată demonstrație de clasă și, bineînțeles, toate gândurile noastre, începând din momentul în care am aflat vestea, au fost pentru Cristiano și familia sa. Nici nu îmi pot imagina cum se simte. Suntem alături de el.

Pentru mine, momentul meciului a avut loc în minutul 7, când tot stadionul a arătat clasă pură. Sunt atâtea lucruri mult mai importante în viață decât fotbalul. Suntem alături de Cristiano Ronaldo și de familia lui”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Mirror.

Momentul superb de pe Anfield a fost apreciat de membrii familiei starului portughez. Sora lui Cristiano Ronaldo a fost impresionată de imaginile de pe stadion și a ținut să le mulțumească suporterilor.

„Mulțumim, Liverpool! Nu vom uita niciodată ce ați făcut pentru noi azi”, a fost mesajul trimis de Elma.

Fără Ronaldo pe teren, Manchester United a pierdut cu 4-0 duelul cu Liverpool și a coborât pe locul 6 în Premier League.

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, face dezvăluiri
Urmăriți Impact.ro și pe