Familia lui Alex Bodi s-a mărit. Anunțul neașteptat făcut de milionarul român: „Noul membru a ajuns acasă”

Stan Filon, Mihai Ianoși 28.04.2023, 15:48

Familia lui Alex Bodi s-a mărit, iar omul de faceri nu putea să fie mai fericit! Îi merge foarte bine în viață, afacerile merg ca pe roate, se plimbă prin cele mai frumoase locuri ale planetei, iar familia sa îl iubește necondiționat. În plus, se pare că lucrurile merg bine și în instanță, acolo unde anul trecut s-a decis rejudecarea dosarului său, în care era acuzat de proxenetism.

Familia lui Alex Bodi s-a mărit

Alex Bodi a devenit un nume foarte cunoscut în România, după relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. A fost văzut mereu la braț cu femei frumoase, se plimbă prin toată lumea, iar afaceri îi merg din plin. De curând, a avut un nou motiv de sărbătoare: și-a mărit familia.

Mai exact, Alex Bodi și-a cumpărat un animal. Dacă mulți fani de-ai săi ar fi crezut că și-a luat un câine sau poate o pisică, ei bine, afaceristul are alte pasiuni, mai nobile. Alex Bodi iubește călăria și a decis acum să își cumpere chiar un cal! Afaceristul a ales un cal negru, care are un aspect foarte elegant și a făcut anunțul pe o rețea socială: „Noul membru al familiei a ajuns acasă”, a scris Alex Bodi pe Instagram.

Familia lui Alex Bodi s-a marit
Familia lui Alex Bodi s-a marit

S-a împăcat recent cu iubita sa

Alex Bodi a reușit să se împace de curând și cu iubita sa, Ema Uta, cu care are o relație plină de momente intense. Recent, cei doi amorezi au fost într-o călătorie în Costa Rica, acolo unde s-au bucurat de soare și de lux. În plus, se pare că Alex Bodi șși-a învățat lecția și nu vrea să-și mai supere iubita.

Drept dovadă, acesta s-a fotografiat în timpul unei ședințe de masaj în timp ce îi răspunde iubitei sale. ”Când te sună iubita și trebuie să răspunzi orice ar fi.”, a scris Alex Bodi, pe Instagram.

Alex Bodi și Ema Uta au fost în vizită și în Franța, la Paris, orașul iubirii. Cei doi amorezi au fost însoțiți și de cele două fiice ale afaceristului, Chaqueline și Selena. Au pozat împreună și chiar păreau a fi o familie fericită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...