Familia Alexandrei Măceșanu, anunț răvășitor la 7 luni de la dispariția fetei: “Lacrimi, durere, umilință”. Ce se întâmplă cu ancheta Caracal

Diana Radu 04.03.2020, 12:32
Familia Alexandrei Măceșanu, anunț răvășitor la 7 luni de la dispariția fetei: “Lacrimi, durere, umilință”. Ce se întâmplă cu ancheta Caracal

Familia Alexandrei Măceșanu au cerut în luna februarie ca dosarul Caracal în care este cercetat Georghe Dincă să fie strămutat de la Tribunalul Olt. Rudele fetei acuză judecătorii că nu sunt imparțial și că nu își fac treaba cum ar trebui. Magistrații din Dolj au decis, în urmă cu câteva săptămâni ca Dosarul „Caracal” să rămână la Tribunalul Olt.

Ce se întâmplă cu dosarul Caracal la 7 luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu

Judecătorii au respins cererea familiei Alexandrei Măceşanu de a strămuta dosarul în Mehedinţi, pe motiv că este nefondată. Mai mult, părinții Alexandrei Măceșanu vor trebui să plătească suma de 25 de lei fiecare, pentru că au cerut strămutarea dosarului lui Gheorghe Dincă. Iar asta nu e tot, în cazul în care aceștia nu vor achita suma respectivă riscă să fie executați silit. Familia tinerei este revoltată și îndurerată.

Avocatul familiei Măceșanu susține că au solicitat strămutarea dosarului pentru că au „suspiciuni rezonabile că acel judecător va fi imparţial şi va judeca după cum i se va dicta, nu după probele administrate în această cauză”.

alexandra macesanu, caracal, 7 luni de la disparitie
Ce se întâmplă cu dosarul Caracal la 7 luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu

„Asta este dreptatea! Mai este ceva de spus? Lacrimi, durere, umilință, revoltă (…). Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii (…) Imagine cu hotărârea Curții de Apel Craiova prin care verii mei trebuie să plătească 25 RON fiecare pentru că au cerut mutarea judecării lui Dincă! În caz contrar, îi execută silit… No comment!”, este anunțul lui Alexandru Cumpănașu, care a făcut publică și notificarea venită pe numele lui Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu au fost trimişi în judecată în 15 ianuarie. Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre şi de răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu. În același dosar, Ștefan Risipițeanu este acuzat de viol.

Urmăriți Impact.ro și pe