Explozie la o fabrică de armament din apropierea României. Deflagrația a ucis trei persoane

Mihnea Tălău 04.10.2022, 17:13
Explozie la o fabrică de armament din apropierea României. Deflagrația a ucis trei persoane

Trei persoane au murit într-o explozie produsă marți la un atelier aparținând celui mai mare producător de arme din Bulgaria, Arsenal, a declarat agenția de presă de stat BTA, citându-l pe directorul executiv al uzinei.

Trei persoane au decedat, alte trei fiind rănite

„Există victime. Cel mai probabil trei persoane au murit. Situl nu a fost încă curățat”, a declarat directorul executiv al Arsenal, Nikolay Ibushev, pentru BTA. „Numărul persoanelor rănite nu a fost încă clarificat”, a mai spus el.

Oficialii locali din domeniul sănătății din orașul Kazanlak din centrul Bulgariei, unde s-a produs explozia, au confirmat moartea a cel puțin un bărbat și au declarat că o femeie se află în stare critică la spital.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare au arătat un nor mare de culoare roz deasupra uzinei.

O informare de ultimă oră anunță 3 decese și 3 persoane rănite care au fost transportate la spitalul din Kazanlak.

Inspecția Muncii a confirmat informațiile despre incident, au raportat, de asemenea, despre o femeie rănită care a fost transportată la spitalul din Stara Zagora, Bulgaria.

Cauza exploziei nu a fost cunoscută imediat. Presa locală, citând un oficial de rang înalt al poliției, a declarat că neglijența muncitorilor în manipularea materialelor explozive a fost cea mai probabilă cauză.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...