Explozie într-un apartament din Buzău. Două persoane au fost rănite

Elena Avramescu 15.10.2021, 10:25
Explozie într-un apartament din Buzău. Două persoane au fost rănite

Incident nefericit astăzi, într-un apartament din municipiul Buzău, unde două persoane au fost rănite uşor în urma unei explozii.

Explozie într-un apartament din Buzău

Au fost preluate două victime, o minoră de opt ani, precum şi o femeie în vârstă de 65 ani, ambele stabile, cu arsuri şi răni uşoare, a spus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.

Explozia s-a produs vineri, într-o locuinţă aflată la etajul patru al unui bloc din municipiul Buzău, unde 15 persoane fiind evacuate. Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu.

În scurt timp, la faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie, precum şi o ambulanţă.

Explozie intr-un apartament din Buzau
Pompieri

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, explozia nu a fost urmată de incendiu.

Intervin două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o ambulanţă. Posibil o victimă care necesită îngrijiri medicale, informează ISU Buzău.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...