EXCLUSIV. Ultima dorință a Dragăi Olteanu Matei. Ce a cerut neapărat să aibă alături de ea, la înmormântare

Alexandra Andrei 22.11.2020, 15:35
EXCLUSIV. Ultima dorință a Dragăi Olteanu Matei. Ce a cerut neapărat să aibă alături de ea, la înmormântare

Draga Olteanu Matei ne-a părăsit la mijlocul acestei săptămâni. Spre surprinderea unora, îndrăgita artistă și-a pregătit momentul trecerii la cele sfinte până în cele mai mici detalii. Ultima dorință a Dragăi Olteanu Matei a fost în realitate un plan bine pus la punct de către actriță pe care cei care i-au fost alături în ultimii ani trebuie să-l ducă la bun sfârșit. Ce a cerut neapărat să aibă ea în momentul în care va fi îngropată, precum și alte detalii au fost aflate, în EXCLUSIVITATE, de reporterii Impact.ro.

Ultima dorință a Dragăi Olteanu Matei. Ce a cerut neapărat să aibă alături de ea

Decesul actriței Draga Olteanu Matei a întristat lumea artistică din România. La 87 de ani, doamna comediei românești a plecat din lume, lăsând în urmă o moștenire spirituală de neegalat. Și pentru că a fost mereu o persoană care s-a îngrijit de toate și de tot, Draga Olteanu Matei a ținut să-și pună la punct inclusiv înmormântarea.

Simțind, probabil, că sfârșitul său se apropie și ghidată de problemele de sănătate care o măcinau de ceva vreme, Draga Olteanu Matei a luat decizia de a-și pregăti propria înmormântare. Din timp, actrița și-a comandat un sicriu, le-a transmis nepoților ce să scrie pe piatra funerară și a stabilit vestimentația pe care o va purta în momentul trecerii către viața veșnică.

Ultima dorinta a Dragai Olteanu Matei. Ce a cerut neaparat sa aiba alaturi de ea pe ultimul drum
Ultima dorinta a Dragai Olteanu Matei. Ce a cerut neaparat sa aiba alaturi de ea pe ultimul drum

Draga Olteanu Matei a fost înmormântată, alături de soțul său, într-unul dintre cimitirele din Piatra Neamț, locul în care a trăit din 2007 și până la moarte. Marea noastră actriță a decis ca în ultimele zile petrecute pe pământ să poarte aceeași ținută pe care a avut-o la cununia cu soțul său. După ce și-a modificat-o la croitor, vestimentația a fost așezată la loc sigur pentru acest moment dramatic.

Obiectele cele mai dragi, alături de ea pe ultimul drum

O altă dorință a Dragăi Olteanu Matei a fost legată de obiectele care o vor însoți în mormânt. Artista a spus că trebuie să poarte un colier de perle pe care-l primise în dar de la soțul său, iar poza celui care i-a fost partener de viață trebuie să stea, alături de trupul ei neînsuflețit.

Puțini sunt cei care știu că Draga Olteanu Matei a fost foarte atentă la multe detalii. Regretata actriță și-a făcut inclusiv câteva pomeni din timpul vieții. Este un obicei mai rar întâlnit, dar aceasta a fost dorința sa expresă.

Ultima dorință a Dragăi Olteanu Matei i s-a îndeplinit astfel, iar marea noastră vedetă de teatru și film pleacă din lumea aceasta cu sufletul împăcat, dar lăsând în urma ei un gol imposibil de umplut.