EXCLUSIV. Testamentul actriței Draga Olteanu Matei. Cine sunt singurele rude în viață, care o vor moșteni

Mihai Roșoiu, Alexandra Andrei 19.11.2020, 15:34
EXCLUSIV. Testamentul actriței Draga Olteanu Matei. Cine sunt singurele rude în viață, care o vor moșteni

Răsfățată și apreciată de o țară întreagă, Draga Olteanu Matei nu a lăsat în urmă o mare avere. Testamentul actriței Draga Olteanu Matei nu cuprinde valori materiale importante. O garsonieră în Capitală și o casă în Piatra Neamț. Acestea sunt bunurile care au rămas în urma trecerii sale în neființă. Impact.ro a aflat, ÎN EXCLUSIVITATE, cine sunt singurele rude în viață, care o vor moșteni pe Draga Olteanu Matei.

Testamentul actriței Draga Olteanu Matei. Cine sunt singurele rude în viață, care o vor moșteni

Este de notorietate faptul că marii artiști ai României nu sunt privilegiați când vine vorba de venituri. Salarii sau pensii derizorii completate cu anumite bonusuri le oferă acestora un trai modest. Draga Olteanu Matei a murit pe 18 noiembrie 2020 și, așa cum era de așteptat, nu face excepție de la regulă. Ce pensie avea Draga Olteanu Matei? 1700 de lei. La aceștia se adăugau 2500 de lei sub formă de indemnizație de la UNITER. Ca atare, bunurile rămase în urma ei nu sunt mari.

În EXCLUSIVITATE, Impact.ro a aflat cine sunt rudele care o vor moșteni pe regretata artistă a României. Doi nepoți ai actriței vor intra în posesia tuturor bunurilor pe care Draga Olteanu Matei le-a strâns în cei 87 de ani de existență. Cei doi s-au aflat alături de vedeta scenei românești până la trecerea sa în neființă. Draga Olteanu Matei deținea o garsonieră în București și o casă la Piatra Neamț. Aici s-a restras actrița în ultimii 13 ani ai vieții sale. Așa cum bine se știe, marea artistă nu a avut copii, acesta fiind și motivul pentru care imobilele sale vor ajunge la nepoți.

estamentul actritei Draga Olteanu Matei. Cine sunt rudele care vor mosteni totul
estamentul actritei Draga Olteanu Matei. Cine sunt rudele care vor mosteni totul

Cunoscuții regretatei actriței spun că Draga Olteanu Matei a iubit călătoriile, iar mulți dintre banii câștigați de-a lungul carierei sale au fost investiți în această pasiunea. Adora să ajungă în locuri noi alături de cei dragi sufletului său.

În afara celor două locuințe, Draga Olteanu Matei mai avea și o colecție mică de costume populare, blănuri și bijuterii. Toate acestea vor ajunge tot în posesia nepoților săi dragi.

Testamentul actriței Draga Olteanu Matei nu este stufos atunci când vine vorba despre partea materială. În schimb, moștenirea artistică lăsată în urmă de ea este inestimabilă. Sutele de roluri în film și teatru au transformat-o într-una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale României din toate timpurile. Pe 18 noiembrie 2020, Draga Olteanu Matei a murit la Iași, lăsând în urmă un mare gol. Scena românească rămâne astfel, fără un alt nume de referință, care ne-a făcut viața mai frumoasă.

Urmăriți Impact.ro și pe