Exclusiv: Tatăl lui Cristi Borcea a fost la un pas de moarte anul trecut. Ce se întâmplă acum cu el. Cunoscuții sunt uluiți să îl vadă așa

Încă o veste extrem de bună pentru Cristi Borcea. Tatăl său, care în urmă cu doi ani se afla căzut la pat și număra zilele pe care le mai are de trăit, a reușit să se ridice din pat, ba chiar se ocupă de unul dintre ștrandule fiului său. Impact.ro are toate detaliile.

Exclusiv: Tatăl lui Cristi Borcea a fost la un pas de moarte, cu un an în urmă. Ce se întâmplă acum cu el

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fostul finanțator al lui Dinamo schimbă femeile (cele neoficiale) ca pe șosete, iar nevestele ceva mai rar. Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei. În afaceri, unii spun despre el că are ceva fler și puțin noroc, alții spun că este uns cu toate alifiile și are o doză de parșivitate. În ciuda faptului că este apreciat de unii, detestat de alții, o calitate nu i se poate nega lui Cristian Borcea. Aceea că își iubește copiii și părinții ca pe ochii din cap. Dovadă stă faptul că, deși are 9 copii cu trei neveste, omul de afaceri i-a ținut aproape pe toți și a încercat să fie un tată excelent pentru fiecare dintre ei. Din punct de vedere financiar, copiilor nu le au lipsit niciodată nimic. Același lucru se poate spune și despre părinții acestuia.

Exclusiv Tatăl lui Cristi Borcea a fost la un pas de moarte anul trecut. Ce se întâmplă acum cu el. Cunoscuții sunt uluiți să îl vadă așa

Stere, tatăl lui Cristi Borcea, a fost la un pas de moarte, anul trecut. Bărbatul și-a revenit miraculos

Oameni simplu, din comuna Pantelimon, Stere și Elena Borcea au fost în permanență ajutați de fiul lor, pe care îl iubesc ca pe ochii în cap. Legătura dintre ei este una atât de puternică încât, în momentul în care Borcea a fost încarcerat, în 2014, starea de sănătate a tatălui său a început să se degradeze fulminant. În 2018, Stere Borcea căzuse la pat și avea nevoie de soție pentru a se muta de pe o parte pe alta. Pe atunci, bărbatul mărturisea că simte că are zilele numărate și că are o mulțime de afecțiuni: boală gravă a inimii (3 stenturi montate), artrită în formă gravă, 2 operații de hernie de disc și probleme cu colonul. Timpul a trecut, iar omul de afaceri a ieșit din închisoare.

Cunoscuții săi au fost uluiți să îl vadă așa

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să își vadă părinții și copiii, iar pentru Stere Borcea a fost suficient să își vadă băiatul în libertate, pentru ca starea lui să se amelioreze:

“Cristi a angajat cei mai buni fizioterapeuți pentru tatăl său și a căutat cele mai bune medicamente din lumea asta. Nici nu a conceput ca tatăl lui să moară la doar 75 de ani. Și iată că a reușit să îl pună pe picioare. Domnul Stere se ocupă acum de unul dintre ștrandurile băiatului său. Desigur, nu e vindecat, dar se luptă să fie bine, să poate să fie cât mai aproape de nepoții săi.”, au declarat surse din anturajul familiei Borcea, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI