EXCLUSIV. Povestea de dragoste ca-n telenovele între Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. A fost primul ei iubit, iar Olguța i-a ajutat fosta soție

Lia Olguța Vasilescu. Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Lia Olguța Vasilescu este unul din cele mai controversate personaje politice din România, prin prisma numeroaselor funcții pe care le-a deținut de-a lungul timpului, care au determinat-o să devină din ce în ce mai vocală. Dar viața ei amoroasă este poate la fel de tumultuoasă pe cât este și cea profesională.

Incursiuni amoroase din viața Liei Olguța Vasilescu

Primul iubit al Olguței este Claudiu Manda, cel care acum îi este soț. Cei doi au avut o relație timp de cinci ani. După despărțire, fiecare s-a căsătorit cu altcineva și fiecare a făcut câte un copil. A fost căsătorită timp de 10 ani cu fostul jurnalist Ovidiu Wlassopol, acum prim-vicepreședinte la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Cei doi au divorțat în 2015 și au împreună un băiețel în vârstă de 10 ani.

La câteva luni distanță a divorțat și Claudiu Manda de soția sa, Adina Turcu, care lucrează ca director al spitalului Victor Babeș din Craiova. La vremea aceea au existat multe zvonuri conform cărora Claudiu și Olguța erau împreună încă din timpul căsătoriei. Ba, mai mult, Olguța a fost cea care i-a dat rivalei sale un nou mandat ca director al spitalului, potrivit unor surse Impact.ro.

Lia Olguța Vasilescu și Adina Turcu

Lia Olguța Vasilescu și Adina Turcu

În 2019, Lia Olguța și Claudiu Manda au făcut o nuntă absolut fastuoasă, cu peste 500 de invitați. Au primit în total, ca dar de nuntă, 246.000 de euro, 334.000 de lei și 5.200 de dolari. Petrecerea de nuntă s-a ținut  într-o sală de ședințe de la Ișalnița, o comună din apropiere de Craiova, orașul natal al celor doi și locul în care și-au început cariera politică.

Familia și prietenii le-au fost alături în ziua cea mare, dar nu au lipsit nici personalități de seamă de la acea vreme din PSD: premierul de atunci, Viorica Dăncilă și liderul PSD, nimeni altul decât Liviu Dragnea. Invitații din partid nu s-au ferit să danseze și să se distreze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI