EXCLUSIV. Momente dramatice pentru Gabriela Firea. Ce i-au spus medicii primarului Capitalei

Alexandra Andrei 26.05.2020, 21:04
EXCLUSIV. Momente dramatice pentru Gabriela Firea. Ce i-au spus medicii primarului Capitalei

În ultimele trei luni, Gabriela Vrânceanu Firea a muncit mai mult de 15 ore pe zi, iar epuizarea i-a agravat starea precară de sănătate. Impact.ro a aflat detalii despre cum reușește să facă presiunii primarul general al Capitalei și cum se simte după cele trei operații suferite în urmă cu un an.

Primarul Capitalei a trecut prin 3 operații grele, în doar 6 luni

Hulită de unii, adulată de alții, Gabriela Vrânceanu Firea continuă să își mențină funcția de primar general al Bucureștiului, deși gurile rele au dat-o plecată de multe ori în ultimii doi ani. Zvonurile s-au întețit după o perioadă de câteva săptămâni în care fosta prezentatoare de televiziune a lipsit cu desăvârșire de la primărie. În cele din urmă s-a aflat că Firea a suferit două intervenții chirurgicale, după ce a fost la un pas de moarte.

“Medicii au spus că nu au mai văzut un asemenea caz până acum, iar Gabi a fost consultată de medici europeni specializați pe boli gastro-intestinale grave. Nimeni nu își poate explica de la ce a făcut asemena complicații. Intestinul și-a micșorat cu mult diametrul, ceea ce este aproape imposibil din punct de vedere științific. Eu am tot felul de bănuieli, dar soția nu mă lasă să vorbesc despre acest lucru”, a transmis Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, soțul Gabrielei Firea.

EXCLUSIV. Momente dramatice pentru Gabriela Firea. Ce i-au spus medicii primarului Capitalei
Gabriela Firea a trecut prin clipe dramatice și a suferit câteva intervenții în decursul a jumătate de an

A ajuns la stări de epuizare și dureri insuportabile

În urmă cu câteva luni, Gabriela Vrânceanu Firea s-a întors la Institutul Cantacuzino din Capitală, unde a fost operată pentru a treia oară. La numai o săptămână după ce a fost externat, ea s-a întors la primărie și a anunțat că își va face în continuare treburile impuse de funcția pe care o deține. Primarului i s-a recomandat un program redus de muncă și multă odihnă, însă acest lucru nu a mai fost posibil pentru că a fost instaurată starea de urgență, cauzată de criza de coronavirus pe plan mondial.

Astfel, în ultimele 3 luni, “doamna de fier”, așa cum a fost poreclită, s-a aflat în prima linie de luptă împotriva covid 19 și a luat toate măsurile pentru a evita ca Bucureștiul să ajungă în situația Capitalei Italiei, Milano, acolo unde au fost înregistrați peste 15 morți. Tot acest stres a afectat mult starea de sănătate a acesteia.

”Gabi a muncit și 18 ore pe zi, este pur și simplu extenuată. A mâncat și dormit puțin, pe apucate, a fost foarte stresată, gândindu-se cum să ia cele mai bune decizii, temându-se să nu greșească sau să nu omită ceva în această perioadă. Desigur că a mai avut dureri de colon, de stomac, însă nu s-a plâns niciodată, nu a cerut în nicio clipă momente de repaus, le-a dus pe toate pe picioare. Nici cu copiii nu prea a petrecut timp din luna februarie și până acum. După ce se termină toată această nebunie, va avea nevoie, cu siguranță, de investigații medicale amănunțite, poate chiar de o nouă internare în spital”, au mărturisit surse din apropierea primarului Capitalei pentru Impact.ro.