Imagini inedite de la petrecerea găzduită de Gabriela Firea. Cum s-a pozat primarul Capitalei

Rădulescu Valentin 21.05.2020, 13:19

Gabriela Firea se află la vârsta de 47 de ani și are o familie împlinită. Fiul ei a împlinit ieri vârsta de 8 ani, iar cu această ocazie primarul Capitalei i-a transmis un mesaj emoționat pe rețelele de socializare, alături de mai multe poze de la petrecerea lui.

Noi imagini cu Gabriela Firea de la petrecere. Primarul Capitalei apare alături de familia sa

Gabriela Firea și-a serbat în data de 20 mai fiul care a împlinit vârsta de 8 ani. Primarul a postat și mai multe poze de la petrecerea avută miercuri, în care apare alături de soțul și fiul ei, David Petru. Astăzi, pe 21 mai, Gabriela urmează să își sărbătorească și soțul, pe Florentin Pandele, de Constantin și Elena. Totodată, primarul a scris și un mesaj în legătura cu ziua de naștere a micuțului ei, în care precizează că este un copil foarte cuminte.

„La multi ani, David Petru!❤️???
Iubitul nostru copil silitor, ascultator, disciplinat… ne intrebam mereu cu cine semeni asa constiincios!?
Sa fii binecuvantat!!???
#8Ani #Aniversare #CatACrescut”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

Gabriela Firea la petrecerea de aniversare a fiului ei
Gabriela Firea la petrecerea de aniversare a fiului ei

Gabriela Firea a avut o copilărie grea

Deși este primarul Capitalei, Gabriela Firea a avut o copilărie foarte grea, dar cu mult efort a reușit să treacă peste acel nivel. Aceasta a povestit în urmă cu ceva timp despre viața pe care o ducea în copilărie. Firea a precizat că vine dintr-o familie nici de cum modestă, iar părinții nu îi puteau oferi mereu lucrurile necesare de care avea nevoie. Acum însă, primarul a reușit să își întemeieze o familie și să aibă o viața fericită.

“Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie şi adolescenţă. Provenind dintr-o familie mai mult decât modestă şi neavând foarte multe din cele necesare la şcoală, a trebuit să mă confrunt cu răutăţile celorlalţi copii. Copiii sunt uneori de o cruzime înspăimântătoare, observau şi că n-am pacheţel cu mâncare sau că sunt încălţată în pantofii vechi de trei ani, de la sora mai mare, şi hăinuţele sărăcăcioase.
Iar eu mă simţeam umilită. Dar ce puteam face? Mama era vânzătoare şi tata muncitor necalificat, pe şantier. Stăteam şase persoane într-un apartament cu două camere. Mama şi-ar fi dat şi sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineaţă până seară, era extraordinar de harnică şi de optimistă. Din fericire, i-a dat Dumnezeu sănătate, că altfel nu ştiu cum ar fi făcut faţă”, a povestit primarul cu ceva timp în urmă în revista Tango.