Exclusiv: Iulia Albu își caută bonă. Ce salariu îi pregătește și ce condiții trebuie să îndeplinească aceasta

Redacția IMPACT 16.02.2020, 14:48
Exclusiv: Iulia Albu își caută bonă. Ce salariu îi pregătește și ce condiții trebuie să îndeplinească aceasta

Iulia Albu este în căutarea bonei perfecte pentru fetița sa, Mikaela. Creatoarea de modă a scris pe pagina sa de Facebook care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele interesate, dar și ce salariu oferă.

Ce salariu oferă Iulia Albu bonei care va avea grijă de copilul său

Creatoarea de modă are nevoie urgentă de o bonă pentru Mikaela, dar și de-o mână de ajutor pentru ea. Cu toate acestea, Iulia Albu nu este dispusă să angajeze pe oricine. Așadar, viitoarea bonă trebuie să îndeplinească mai multe condiții, precum: să îi placă copiii și curățenia. De asemenea, trebuie să știe să gătească mâncăruri tradiționale, dar și negresă.

”Ajutor! Am nevoie de domnișoara/doamna pentru postul de bona pentru copil, câteodată si pentru mine. Fisa postului:
1. Obsesie pentru Curatenie si ordine care mie îmi lipsește total
2. Sa îți placa copiii, in caz ca ma hotărăsc sa mai fac încă unul, căci pe Mika nu ai cum sa nu o iubești din prima clipa.
3. Abilitați gătit mâncăruri tradiționale românești si negresa.
4. De preferat cu permis, sau deschidere spre a il obtine.
5. Locatia metrou Pipera, cu cât stai mai aproape cu atât mai bine”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

iulia albu, bona , salariu
Ce salariu oferă Iulia Albu bonei care va avea grijă de copilul său

Pentru toate aceste abilități, Iulia Albu este dispusă să ofere un salariu mai mult decât avantajos, dar și contract de muncă legal. Mai exact, vedeta este dispusă să ofere între 2500 și 3200 de lei la un program de 8 ore pe zi. În încheirea anunțului, Albu a precizat că locuiește doar cu fiica sa, cu doi bulldogi francezi și cu un cameleon orb. De asmenea, aceasta a mai spus că le așteaptă pe domnișoarele sau doamnele interesate la interviu până nu cade dressingul pe ea.

Iulia Albu și Mihai Albu au împreună o fiică pe nume Mikaela, care va împlini în curând frumoasă vârstă de 10 anișori și care în urma divorțului a rămas cu mama sa. Deși, apare rare ori în mass-media micuța îi calcă pe urme mamei sale de la care a moștenit trăsăturile frumoase, dar și pasiunea pentru haine. Părinții Mikaelei au divorțat în anul 2013, după opt ani de mariaj, însă păstrează o relație bună de dragul fiicei lor.

”Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor”, a declarat Iulia Albu.

Urmăriți Impact.ro și pe