EXCLUSIV. Mihai Albu a pățit-o din cauza măștii. ”Au venit oamenii de ordine”. Ce a făcut celebrul designer

Simona Ecovoiu 14.11.2020, 10:40
EXCLUSIV. Mihai Albu a pățit-o din cauza măștii. ”Au venit oamenii de ordine”. Ce a făcut celebrul designer

La vreme de pandemie, pe unii artiști nu-i mai recunoști nici cu buletinul în mână. Dar lui Mihai Albu nici că îi pasă cum arată, de când a renunțat la aparatul de ras, pe motiv că oricum nu-l vede nimeni. Mai mult, s-a pozat cu o mască de protecție, imprimată cu forma bărbii lui. Designerul de top a povestit, pentru Impact.ro, ce a pățit după ce a ieșit din casă cu acest model de mască, made in Germania.

Mihai Albu, probleme din cauza măștii ”cu barbă”

Mihai Albu (58 de ani), celebrul designer de încălțăminte, aflat în centrul atenției ca urmare a scandalului de pomină cu Iulia Albu, pentru programul de vizită al fiicei lor, este prima vedetă care a decis să-și schimbe look-ul, la vreme de pandemie:

„De ce să mă mai chinuiesc să mă bărbieresc, dacă tot nu se vede cum arăt? Cât ies eu din casă? Doar la cumpărături și la atelier, și atunci o port, iar la posturile tv mă duc rar. Este mai comod așa, cu barbă, chiar îmi place”, a declarat Mihai, pentru Impact.ro. Mai mult, el are și o mască de protecție, imprimată cu forma bărbii lui, model care însă i-a dat mari bătăi de cap, la secția de votare, pe 27 septembrie: „Am primit-o cadou de la o prietenă din Germania. Am avut și probleme din cauza măștii, când m-am dus la vot, la o școală generală din sectorul 2. Aparatele de la intrare nu-mi detectau masca pe față și brusc a pornit alarma, au venit oamenii de ordine. Este un program special, iar eu am dat totul peste cap”, a mai spus Mihai pentru Impact.ro.

Așa arată Florinel Piersic, în „Anul Pandemiei”

Același look neglijent, cu barbă, a adoptat anul acesta și Florin Piersic Jr (52 de ani) care arată total de diferit față de celebrul lui tată, Florin Piersic, actorul cu look impecabil, întotdeauna bărbierit, tuns și frezat. Florinel s-a adaptat situației delicate din întreaga lume, astfel că a mutat întreaga activitate artistică în mediul online, pe Internet. Are postări amuzante, iar fanii îi savurează rubrica „Horoscop”, realizată în stilu-i caracteristic. Când a aflat că teatrele vor fi închise, Piersic Jr a avut o postare cu tâlc, pe conturile sociale:

„Este mult mai bine așa. Fără discuție. E absurd să pui în pericol 170 de oameni”, a scris el pe Facebook.

Florinel Piersic este de nerecunoscut: păr vâlvoi, barbă și ochelari

Fiul cel mare al lui Florin Piersic a povestit, într-un interviu pentru capitalcultural.ro, despre lumea artistică:

„O să apară forme noi de exprimare, în care spectatorul va fi, cumva, ținut la distanță. Iar asta va fi parte din „concept”. Comediile bulevardiere vor exista în continuare, se vor putea juca în aer liber. Chiar nu-i deloc imposibil să mă reorientez spre zona aia. La urma urmei, trebuie să-mi fac meseria. Cealaltă variantă e tâmplăria. Nu e meseria mea, dar am un prieten care m-ar primi cu brațele deschise în atelierul lui din Timișoara. O să vedem ce-o mai fi”.

Florin Zamfirescu nu s-a mai bărbierit de când s-au închis teatrele

Cât îl privește pe Florin Zamfirescu (71 de ani), el chiar și-a șocat fanii, când a apărut pe micul ecran cu o barbă lungă și stufoasă, ca a lui Moș Crăciun.

Florin Zamfirescu poate juca rolul lui Moș Crăciun

Artistul a menționat resemnat:

„Personal, pandemia COVID mi-a distrus munca de șase luni. E pandemie şi urcaţi-vă toţi în copaci, nu aveţi voie să atingeţi pământul. Şi după aceea, ni se spune cine vrea să joace şi teatru. Asta ne duce spre maimuţă, încet-încet retrogradăm vertiginos spre postura de urangutan”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...