EXCLUSIV Ioana Tufaru i-a dezvăluit secretul lui Gigi Becali. Ce face milionarul înainte de Crăciun, an de an: ”E un înger!” VIDEO

Andrei Cezar 23.12.2020, 22:41

Gigi Becali are și acum grijă de Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu, la cinci ani de când omul de afaceri i-a donat o garsonieră în care să locuiască alături de familia ei. În preajma fiecărei sărbători, de Crăciun și de Paști, latifundiarul din Pipera le trimite pachete cu mâncare lor și celorlalte familii din blocul de locuințe pe care Becali îl deține în Sectorul 6 al Capitalei.

Ioana Tufaru i-a dezvăluit secretul lui Gigi Becali

Fiica Andei Călugăreanu își întreține familia dintr-o pensie socială și alocația băiețelului ei de cinci ani. În exclusivitate pentru Impact.ro, Ioana Tufaru s-a destăinuit și a vorbit, într-un interviu emoționant, despre ajutorul financiar oferit de Gigi Becali, dar și despre cele mai frumoase amintiri de Crăciun petrecute alături de mama ei, artista care s-a stins din viață în urmă cu 28 de ani, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă.

Ioana Tufaru: ”Gigi Becali este un înger pe pământ”

Chiar dacă s-a retras din viața publică, patronul FCSB nu își uită semenii aflați în neputință. O confirmă Ioana Tufaru, cea care a primit de la Gigi Becali, în 2015, o garsonieră. Totul după ce omul de afaceri a văzut în presă că femeia, gravidă fiind, dormea pe o bancă în parc.

Pentru gestul său, Ioana Tufaru îi este recunoscătoare pe viață lui Gigi Becali.

”Acum cinci ani, exact pe 3 august, domnul Becali mi-a dat garsoniera în care locuim și astăzi, unde nu plătim absolut nimic. Fiind a dânsului, plătește dânsul. Dar nu locuim doar noi. Este un bloc pe care dânsul l-a cumpărat și adăpostește acolo persoane nevoiașe. Sunt garsoniere pe care le-a modernizat pentru persoanele care nu au unde să locuiască. Singura pretenție pe care o are de la noi este ca venitul nostru să îl folosim pentru a ne gospodări.

De Paști și de Crăciun ne trimite carne fiecărei familii, de miel și de porc. Când începe școala trimite o sumă de bănuți pentru familiile care au copii la școală sau la grădiniță. Nu o sumă să te dea afară, dar cât să ajungă fiecărei familii.

Mi se pare că acest om este un înger pe pământ. Și ce mă doare cel mai mult este că nu este singurul om cu bani în țara asta. Dar nu mișcă niciun deget pentru nimeni. Singur că nimeni nu are obligația să ajute. Dar mi se pare că dânsul este tata răniților. Nu spun pentru mine. Mai rău ca mine sunt foarte mulți pe lumea asta.”, a precizat fiica Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru și-a dorit ca băiețelul ei să fie botezat de Gigi Becali

În semn de recunoștință pentru grija pe care le-o poartă, Ioana Tufaru și-a botezat băiețelul cu prenumele Geroge, după cel al omului de afaceri.

”Toată lumea mă întreabă de ce i-am pus lui Luca trei prenume. Copilul meu se numește Luca Andrei George. După ce a venit Luca pe lume eu mi-am dorit foarte tare să ni-l boteze dânsul (Gigi Becali – n.r.). Din ce am aflat, nu putea să facă lucrul acesta, nu pentru că nu ar fi vrut, dar nu îi permitea religia.

Am spus că vreau, într-un fel, să-i întorc gestul pe care el l-a făcut pentru noi.

În semn de recunoștință, pentru că noi nu aveam cum să-i mulțumim altfel, i-am pus lui Luca și prenumele George.”, ne-a declarat fata Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru, sotul ei, Ionut Mardare, si baietelul lor, Luca
Ioana Tufaru, sotul ei, Ionut Mardare, si baietelul lor, Luca

Ioana Tufaru, dezmite zvonurile: ”Nu îmi bat copilul, atât eu cât și soțul meu îl iubim foarte tare. A fost un copil foarte dorit”

În mediul online au apărut mai multe voci care au afirmat că Ioana Tufaru și-ar lovi băiețelul. Afirmațiile au fost, însă, dezmințite de fiica Andei Călugăreanu.

”Eu am, în general, o teorie. În momentul în care afirmi un lucru, trebuie să îl și dovedești. Din gură pot spune și eu foarte multe, dar dacă nu am dovezi, nu mă lansez să arunc vorbe aiurea. Pot să spun că mă port foarte frumos cu copilul. Atât eu cât și soțul meu îl iubim foarte tare. A fost un copil foarte dorit.

Că mai ridic tonul, îl mai cert, asta trebuie, pentru că dacă îl scapi de sub control ți se urcă în cap. Dar în niciun caz nu este voba de violențe. Nouă nu ne plac violențele.”, a mai precizat aceasta.

Ioana a dormit pe banca, gravida fiind
Ioana a dormit pe banca, gravida fiind

Împodobitul bradului, cea mai frumoasă amintire de Crăciun, alături de Anda Călugăreanu

Ioana Tufaru abia și-a stăpânit lacrimile de emoție atunci când am adus în discuție numele mamei. Nu exista Crăciun în care Anda Călugăreanu să nu împodobească bradul alături de fiica sa.

”Îmi aduc aminte că nu exista Crăciun să nu avem brad. Culmea este că ei nu îi plăceau brazii artificiali. Întotdeauna mergea la piață și își alegea bradul care îi plăcea ei. Cel mai frumos lucru pe care puteam să îl facem era să împodobim bradul împreună. Niciodată nu îl împodobea fără mine. Mă lăsa să pun globurile pe care le vreau, beteala care îmi plăcea, puneam bomboane în pom. Pe vremea aceea, tinerii de acum nu știu, existau niște bomboane care se numeau ”saloane”: Nu exista să nu le pui în pom. Orice familie le punea în bradul de Crăciun.”, a mai precizat Ioana Tufaru.

Ea ne-a mărturisit că pentru a-i păstra vie amintirea va publica o carte prin intermediul căreia oamenii să o cunoască pe Anda Călugăreanu ”omul și nu artistul”.

”Întotdeauna voi vorbi despre mama mea cu emoție și cu evlavie. Voi lăcrima de fiecare dată când voi aduce în discuție eprsoana ei. Sunt foarte necăjită pentru că anul acesta am vrut să fac un specatacol omagial la Teatrul Constantin Tănase în memoria ei. Asta s-a întâmplat imediat după ce au deschis teatrele. Toată lumea a fost de acord, inclusiv domnul Vasile Muraru, care este director. Când ne-a fost lumea mai dragă, iar au pus lacătul pe ele și am renunțat la idee. Lucrez, însă, la o carte împreună cu nașa băiețelului meu, Ilinca Teodorescu, fiica domnului academician Răzvan Teodorescu, cu care sunt prietenă de la vârsta de 3 ani. Ne știm de la grădiniță.

Este o idee pe care am avut-o împreună, aceea de a culege gânduri sau rânduri de la toți colegii cu care ea a lucrat. Ne vorbesc despre ea ca om. Totă lumea a perceput-o și a cunoscut-o ca artist. Ca om însă foarte puțini. Și atunci, toate persoanele care au avut de-a lungul vieții tangențe cu ea să povestească amintiri despre ea ca om. Omul Anda Călugăreanu, nu artistul Anda Călugăreanu. Eu cred că această idee va prinde foarte bine, pentru eu cred că multă lume este curioasă să afle lucruri despre ea.”

Interviul video integral îl regăsiți mai jos. Ioana Tufaru povestește cu ce bani a ajuns să-și întrețină familia, având în vedere că soțul său are probleme de sănătate și nu poate munci.

Urmăriți Impact.ro și pe