EXCLUSIV FOTO Mihai Stoichiță, un soț exemplar! Cum își răsfață soția de sărbători

Stan Filon 29.12.2020, 16:53

Mihai Stoichiță, un soț exemplar! Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, este un soț exemplar. Chiar dacă are foarte multe probleme pe cap, legate de fotbalul din România, acesta a avut răbdare să iasă la o sesiune de cumpărături împreună cu soția sa.

Mihai Stoichiță, soț exemplar în timpul liber

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, care a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce l-a înjurat ca la ușa cortului pe Adrian Mutu, selecționerul naționalei sub 21 de ani, chiar înaintea unei conferințe de presă, a fost surprins de paparazzy Impact.

Fostul antrenor al Stelei și-a scos sotia la shopping în mall Băneasa. Cei doi au purtat regulamentar masca de protecție și au respectat regulile impuse de Guvern pentru zădărnicirea infecției de coronavirus. Cei doi amorezi s-au plimbat prin magazinele din mall, iar la plecare au întâmpinat ceva probleme.

Mihai Stoichita, sot exemplar, in timpul liber
Mihai Stoichita, sot exemplar, in timpul liber

Surprins la cumpărături cu consoarta

În timp ce făceau ultimele cumpărături pentru petrecerea de Anul Nou, cei doi au cam uitat unde au parcat, așa că au stat minute în șir, la plecare, prin parcarea mall-ului pentru a-și găsi mașina. Au răsuflat ușurați când au descoperit, într-un final, mașina parcată și s-au făcut nevăzuți în aglomerația din București.

În luna octombrie, Mihai Stoichiță a fost surprins în timp ce-l înjura ca la ușa cortului pe Adrian Mutu. Mai mult, acesta l-a și amenințat că-l dă afară pe fostul decar al naționalei României.

L-a înjurat pe Adrian Mutu ca la ușa cortului

În timp ce se afla cu telefonul în mână, Stoichiță l-a înjurat pe Adrian Mutu. „F***** în gură, Mutule! Te dau afară!”, i-a spus directorul tehnic al Federației Române de Fotbal lui Adrian Mutu. Ulterior, Mihai Stoichiță și-a cerut scuze pentru ieșirea sa și pentru limbajul folosit.

”Doresc să îmi cer scuze public pentru reacţia mea dinaintea conferinţei de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecţionerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu ştiam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o scuză, realizez că nu era momentul potrivit pentru un astfel de episod. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecţionatei de tineret a României. El o ştie, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacţia pe care am avut-o”, a declarat Mihai Stoichiţă, după evenimentul nefericit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...