EXCLUSIV FOTO. Adrian Enache, show mai ceva ca-n reclame în piața Băneasa. Cum s-a scălămbăit de față cu vânzătorii

Iancu Andreea 16.02.2021, 14:05

Adrian Enache este considerat de ani buni un „one man show”. Dincolo de succesul din cariera muzicală, ce în ultima vreme a fost eclipsat de aparițiile cântărețului din televiziune, prezentând diferite formate, Enache rămâne un personaj pentru showbiz-ul românesc. Cu o energie debordantă, chiar și la 54 de ani, Adrian Enache a făcut recent show în piața Băneasa. Iată cum l-au surprins reporterii impact.ro pe celebrul solist.

Cum a făcut Adrian Enache show în piața Băneasa

Efervescentul artist reușește să aducă buna dispoziție oriunde merge. Iar acest lucru a fost remarcat de multă vreme, exuberantul Adrian Enache fiind mereu cu zâmbetul pe buze și făcând haz de necaz chiar și în situațiile mai puțin plăcute. De data aceasta, cântărețul a fost surprins de către reporterii impact.ro într-un loc public, într-o ipostază neașteptată. Adrian Enache a făcut show în piata Băneasa din Capitală, spre deliciul trecătorilor.

Deși mulți îl asociază cu reclamele pentru o celebră farmacie, artistul rămâne un personaj cu lipici la public. Fie că se află în spatele micilor ecrane sau live, în prezența oamenilor Enache se transformă și face spectacol. La fel s-a întâmplat recent în una dintre piețele cunoscute ale Bucureștiului, unde solistul a ignorat faptul că se află printre tarabe, în prezența vânzătorilor și s-a dezlănțuit. Acesta a gesticulat și a făcut tot felul de fețe, uitând chiar și de măsurile de protecție, purtând masca sub bărbie pentru a transmite mai bine mesajul său.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu de mai bine de 11 ani
Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu de mai bine de 25 ani

A divorțat pentru a-și trăi povestea de dragoste. Artistul se iubește cu Iuliana Marciuc de ani buni

Cu o energie care stârnește interesul multor femei, Adrian Enache poate fi considerat un cuceritor înnăscut. Totuși, inima sa a aparținut doar fostei sale soții și actualei partenere, Iuliana Marciuc. Înainte de a-și oficializa relația cu celebra vedetă, Enache a avut un mariaj cu Corina Enache, cea care i-a dăruit o fiică, pe Diana Enache. La scurt timp de la divorțul celor doi, Adrian și Iuliana Marciuc au decis să își recunoască sentimentele, despre care mulți spun că ar fi existat încă de când artistul era căsătorit.

Astăzi, Adrian Enache și Iuliana formează un cuplu sudat, care pare să reziste testului timpului. Mai mult, frumoasa vedetă i-a dăruit cântărețului și un fiu, pe David. Chiar dacă între ei au existat mai multe suișuri și coborâșuri, Adrian și Iuliana se iubesc în continuare și luptă pentru păstrarea legăturii care i-a unit în urmă cu mai bine de 25 de ani.

Formăm un cuplu de aproape 25 de ani, cu «suişuri şi coborâşuri», dacă ar fi să citez presa, sau cu «iubire de Destine ca-n filme şi multe realizări», dacă ar fi să citez o prietenă, a povestit Iuliana Marciuc, potrivit okmagazine.ro.

În ciuda sentimentelor puternice pe care le poartă reciproc, niciunul dintre ei nu și-a dorit să facă pasul cel mare. Atât Adrian cât și Iuliana au mai fost căsătoriți și au trecut prin divorț în trecut.

Nu am mai discutat despre căsătorie pentru că amândoi am mai trecut prin această experienţă şi am înţeles că nu actele certifică fericirea, ci iubirea şi puterea de a întreţine permanent iubirea, a mai dezvăluit vedeta TVR, în cadrul unui interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...