Câți bani câștiga Andreea Marin la Surprize, Surprize. Vedeta le-a făcut fanilor o dezvăluire uimitoare. Nu s-ar fi așteptat nimeni la asta

Iancu Andreea / 29.08.2020, 08:43
Câți bani câștiga Andreea Marin la Surprize, Surprize. Vedeta le-a făcut fanilor o dezvăluire uimitoare. Nu s-ar fi așteptat nimeni la asta

Andreea Marin este astăzi o prezență rafinată, care alege mereu cu bun gust modul în care se îmbracă sau apare în public. Totuși, fosta Zână a Surprizelor nu a avut o stare financiară bună chiar de la începutul carierei. Prezentatoarea emisiunii Surprize, Surprize a dezvăluit ce sume de bani câștigat la primele sale ediții pe sticlă.

Ce salariu avea Andreea Marin, ca prezentator la Surprize, Surprize

Frumoasa moldoveanca a demonstrat că munca și perseverența sunt cheia succesului în viață. Deși mărturisește că a pornit de jos, Andreea Marin s-a străduit să devină cea mai bună. Astfel, vedeta a reușit să își creeze un nume în industrie, deși nu i-a fost ușor. Chiar dacă apărea la televizor și se presupunea că are un salariu bunicel, vedeta abia reușea să se întrețină de la o lună la alta.

“Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc acidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri.”, a spus vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Salariul Andreei Marin era foarte mic, comparativ cu așteptările publicului său
Salariul Andreei Marin era foarte mic, comparativ cu așteptările publicului său

Andreea Marin: “Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori”

Astăzi este una dintre femeile apreciate din televiziune, ea fiind gazda cel mai cunoscut proiect, emisiunea Surprize, Surprize. Deși Zâna purta mereu rochii fastuoase, având apariții spectaculoase la fiecare emisiune, realitatea era alta.

Andreea Marin a povestit că, la începutul anilor 2000, salariul său era destul de mic, reușind să își permită doar câteva achiziții pe lună. Totuși, statutul de director al emisiunii a reușit să o propulseze și la nivel salarial.

“Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget(…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale, până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune.”, a declarat Andreea Marin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI