EXCLUSIV. Fiul Vioricăi Dăncilă încă suferă după fosta soție. Elena a uitat de Victor și s-a transformat uluitor după divorț

Alexandra Andrei 01.09.2020, 18:48

Victor, fiul Vioricăi Dăncilă trece prin momente dificile. Tânărul a fost căsătorit cu Elena timp de trei ani de zile, însă povestea de dragoste dintre ei s-a sfârșit printr-un divorț. Acum, fosta soție a lui Victor Dăncilă pare să își fi revenit după despărțire și se afișează într-un mod neașteptat.

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă s-a transformat complet după divorț

Elena este o tânără din Videle, care a fost căsătorită timp de trei ani de zile cu Victor Dăncilă, fiul Vioricăi Dăncilă. Cei doi și-au unit destinele în luna octombrie 2015, însă ceva pare să le fi curmat fericirea. Motivele exacte ale divorțului nu sunt cunoscute cu exactitate, însă sursele Impact.ro indică faptul că Elena ar fi fost cea care a cerut separarea.

Femeia a înflorit după ce a renunțat să mai fie nora Vioricăi Dăncilă
Femeia a înflorit după ce a renunțat să mai fie nora Vioricăi Dăncilă

Victor pare să mai sufere încă după fosta sa soție, de vreme ce a păstrat pozele împreună cu ea. Totuși, Elena a decis să renunțe la amintirile cu el. Tânăra pare chiar să își fi refăcut viața, aceleași surse indicând faptul că Elena are un nou iubit. Ea lucrează în prezent ca și consilier juridic la Primăria Sectorului 5.

Pe de altă parte, fosta soție a lui Victor Dăncilă s-a transformat spectaculos. Dacă în timpul relației cu fiul fostului premier ea avea o siluetă puțin mai plinuță și o atitudine sobră, acum tânăra zâmbește mai mult și pare să fi pierdut și câteva kilograme.

Elena, fosta soție a lui Victor Dăncilă, și-a revenit după divorț
Elena, fosta soție a lui Victor Dăncilă, și-a revenit după divorț

Victor, fiul înfiat al Vioricăi Dăncilă

Din păcate, familia Dăncilă nu a putut aduce pe lume un copil pe cale naturală. Astfel că Viorica și soțul său au decis să înfieze un copil la începutul anilor ’90. Cei doi l-au găsit pe Victor, născut chiar în ianuarie 1990 și au hotărât să îl păstreze.

Băiatul a crescut frumos, fiind apreciat chiar și de vecinii din Videle. El a absolvit Liceul Teoretic din oraș, apoi Universitatea Ecologică, la București. De asemenea, Victor Dăncilă a lucrat ca expert la OMV Petrom, unde tatăl său este manager. În prezent, fiul Vioricăi Dăncilă este angajat pe postul de consilier-cabinet demnitar la Autoritatea de Audit, din cadrul Curții de Conturi, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...