EXCLUSIV. Fata arsă din Mehedinți a trecut prin șase operații. În ce stare se află acum

Alexandra Andrei 27.06.2020, 21:23
EXCLUSIV. Fata arsă din Mehedinți a trecut prin șase operații. În ce stare se află acum

Până în prezent, fata arsă din Mehedinți a trecut prin șase operații, a suferit un stop cardio-respirator, iar șansele sale de supraviețuire sunt minime. Impact.ro a aflat toate detaliile

Fata din Mehedinți are șanse minime de supraviețuire

Noi detalii în cazul fetei de 17 ani, arsă de vie de un bărbat de 55 de ani din Mehedinți. Tânăra se află internată de aproape două săptămâni la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” din Capitală, iar starea sa este gravă, dar staționară. Până în prezent, ea a trecut prin șase operații, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, cu atât mai mult cu cât a suferit un stop cardio respirator în urmă cu șase zile.

“Fata se află în comă indusă, iar starea ei s-a îmbunătățit considerabil. Însă, șansele sale de supraviețuire sunt minime. Da, a suferit operații de grefare, facem tot ceea ce ne stă în putință să o salvăm, însă are nevoie de un miracol. Dacă supraviețuiește, va avea nevoie de o mulțime de alte oprații de reconstrucție. A suferit arsuri pe 90% din supfrața corpului”, ne-au dezvăluit surse medicale.

Criminalul se zbate și el între viață și moarte
Criminalul se zbate și el între viață și moarte

Criminalul în serie a încercat să se spânzure cu un tricou

Reamintim faptul că un bărbat în vârstă de 55 de ani, recent eliberat din închisoare pentru comiterea a cinci crime, a recidivat. Astfel, el a mers în casa fetei de 17 ani, în timp ce aceasta dormea, a stropit-o cu benzină, i-a dat foc, iar mai apoi a fugit. Fata a fost găsită de fratele ei în flăcări, care a reușit să o stingă, apoi a chemat ambulanța. Criminalul, Ion Turnagiu, a fost prins de poliție și dus în arestul IPJ Mehedinți, unde a încercat să se sinucidă prin spânzurare.

El a fost salvat de gardieni, însă starea sa este extrem de gravă și are șanse mici de supraviețuire, fiind în moarte clinică. Potrivit ultimelor informații primite de la poliție, în telefonul lui Ion Turnagiu s-au găsit filmulețe indecente cu fata de 17 ani. Dosarul criminalului în serie, eliberat din închisoare în 2019, a fost preluat de DIICOT.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...