EXCLUSIV. Drama pe care o trăiește una dintre cele mai cunoscute actrițe românce după moartea soțului. Ce a ajuns să facă la 72 de ani

Oana Pascaru, Ioana Nicolae 20.03.2021, 15:46

Cezara Dafinescu (72 de ani) a fost consideră una dintre cele mai frumoase actrițe din lumea artistică. Însă, rafinamentul și eleganța aveau să vină la pachet și cu multe lacrimi și suferință. Celebra actriță ni s-a confesat, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru impact.ro. Ne-a povestit despre viața departe de scenă, despre problemele de sănătate, dar și despre ultimul soț, care s-a stins din viață în urma unui accident de motocicletă: ”Am mai fost la cimitir, la ultimul soț, dar cu pandemia asta este mai greu. Eu sunt de părere că sufletul lui s-a înălțat la Ceruri și mă veghează de Sus”.

“Nu am spectacole. Sunt închise toate. Ce vreți să fac? Stau pe lângă casă. Nu vedeți că astăzi se deschid, mâine se închid?”

Artiștii suferă enorm la vreme de pandemie. Cezara Dafinescu, actrița care la debutul artistic avea un trup superb, de fotomodel, pare resemnată cu această situație dificilă: “Nu am spectacole. Sunt închise toate. Ce vreți să fac? Stau pe lângă casă. Nu vedeți că astăzi se deschid, mâine se închid? Unde, cum să joci așa?”, ne-a spus, cu tristețe în glas, Cezara Dafinescu, pentru Impact.ro.

Marea artistă, care a sărbătorit patruzeci de ani de activitate, pe scena Teatrului Național, a fost numită “cetățean de onoare”, în Bușteni și în Galați.

EXCLUSIV. Drama pe care o traieste una dintre cele mai cunoscute actrite romance dupa moartea sotului. Ce a ajuns sa faca la 72 de ani
Cezara Dafinescu si ultimul ei sot, Gelu Fronea

”Ies și mă plimb prin ploaie, mă relaxează foarte mult acest lucru. Mai gătesc, mai fac o ciorbă și cam atât. Lucruri pe lângă casă”

În ultima vreme, artista s-a confruntat și cu probleme de sănătate. În 2015, a fost diagnosticată cu hernie de disc L5-S1 Coxartroza bilaterală, fiind operată la Spitalul Universitar din Capitală. În acele momente de cumpănă, doctorii au decis să îi monteze o proteza la șold.

”Sunt bine după acele intervenții la șold, mulțumesc lui Dumnezeu. Pentru că este și pandemia asta, nu fac nimic deosebit, așa că am grijă de sănătatea mea, merg din șase în șase luni la medic, îmi fac analizele, ca să pot să îmi țin sănătatea sub control. Acum sunt bine. Când mai plouă, ies și mă plimb prin ploaie, mă relaxează foarte mult acest lucru. Mai gătesc, mai fac o ciorbă și cam atât. Lucruri pe lângă casă. Mai merg și la Biserică, dar nu vreau să mă dau o mare bisericoasă, Dumnezeu este peste tot, după părerea mea”, ne-a mai zis Cezara Dafinescu.

Cezara Dafinescu a suferit enorm, în dragoste. Cel de-al doilea soț a murit în urma unui accident de motocicletă: ”Mă veghează de Sus”

Actrița Cezara Dafinescu nu a avut noroc în dragoste. A divorțat de actorul George Motoi, apoi s-a îndrăgostit de omul de afaceri Gelu Fronea, cu care de altfel s-a și măritat. Bărbatul era foarte gelos, motiv pentru care a fost nevoită să refuze mai multe roluri importante. În 2003, George Fronea s-a stins din viață, în urma unui accident de motocicletă, Cezara suferind atunci un mare șoc: “Am mai fost pe la cimitir, la ultimul soț, dar, cu pandemia asta, este mai greu. Eu sunt de părere că sufletul lui s-a înălțat la Ceruri și mă veghează de Sus”, a mai menționat distinsa actriță Cezara Dafinescu, pentru impact.ro.

Cezara a amintit, după tragicul accident, și despre ultimul lor dialog: “La ora 1.00 am vorbit cu el, și la ora 3.00 m-a sunat Poliția să-mi spună că motocicleta este la ei. Eu voiam să mor. Poate că s-a întâmplat așa pentru că l-am iubit prea mult”.

Urmăriți Impact.ro și pe