EXCLUSIV. Detalii de ultimă oră despre divorțul Andei Adam, care cutremură lumea mondenă. Ce se întâmplă acum cu soțul ei

Alexandra Andrei 01.07.2020, 17:09
EXCLUSIV. Detalii de ultimă oră despre divorțul Andei Adam, care cutremură lumea mondenă. Ce se întâmplă acum cu soțul ei

Este oficial! La cinci ani de la căsătorie, Anda Adam divorțează de soțul ei, Sorin Nicolescu. Impact.ro are toate detaliile despărțirii.

Detalii de ultimă oră despre divorțul Andei Adam, care cutremură lumea mondenă

În ultimele luni au tot existat zvonuri în mediul artistic, iar pe la colțuri se șușotea faptul că Anda Adam și soțul său au o mulțime de probleme în căsnicie și că sunt la un pas de a divorța. Pe atunci, informația a fost negată de către cântăreață, care, însă, nu a negat că are probleme în căsnicie.

EXCLUSIV. Detalii de ultimă oră despre divorțul Andei Adam, care cutremură lumea mondenă. Ce se întâmplă acum cu soțul ei
Anda Adam a încercat să își salveze căsnicia în urmă cu două luni

“Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu am să pun pe rețelele de socializare că am divorțat, atunci chiar am făcut-o. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Ca să concluzionez, am să anunț pe social media atunci când eu și soțul meu nu vom mai forma un cuplu. Toată lumea se ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, spunea Anda Adam, în luna aprilie a acestui an.

De atunci și până acum, Anda Adam și Sorin au mai trecut prin niște situații aprinse, iar recent au hotărât că este mai bine să pună capăt mariajului lor. Solista s-a despărțit de soț și urmează să divorțeze luna viitoare. Potrivit surselor Impact.ro, cântăreața este cea care a pus punctul pe i și a hotărât să ia atitudine.

Ce se întâmplă acum cu soțul ei?

“S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, ne-au dezvăluit persoane din anturajul celor doi, în exclusivitate.