Exclusiv: Decizia radicală pe care a luat-o Andreea Bălan, după ultima ceartă cu George Burcea. Ce se întâmplă acum între ei

Alexandra Andrei 26.04.2020, 18:10
Exclusiv: Decizia radicală pe care a luat-o Andreea Bălan, după ultima ceartă cu George Burcea. Ce se întâmplă acum între ei

Au format unul dintre cele mai admirate cupluri din showbizz-ul autohton, iar vestea că s-au despărțit a picat precum un trăsnet pentru fanii cuplului Andreea Bălan-George Burcea. De vină pentru destrămarea căsniciei pare a fi chiar actorul, care i-a mărturisit artistei că pur și simplu a încetat să o iubească. La rândul său, Andreei i-a fost extrem de greu să se obișnuiască la gândul că a rămas mamă singură și a sperat până în ultimul moment că soțul său va reveni la sentimente mai bune și va mai da o șansă relației lor.

În ce stadiu a ajuns relația dintre Andreea Bălan și George Burcea

După lungi discuții, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și că cea mai bună soluție este să încheie mariajul. Ba mai mult, ei au discutat despre termenii divorțului, dar și despre pensia alimentară.

Au trecut aproape două luni de atunci și apele păreau să se liniștească între Andreea Bălan și George Burcea. Ba mai mult, părea că cei doi vor rămâne amici de dragul celor două fiice.

În ziua de Paște, însă, lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată. Artista a fost deranjată de faptul că fostul ei soț a distribuit imagini cu fiicele lor, urmate de o poza dintr-un film, în care el ține la gatul unui alt actor un satâr. Astfel, ea a decis să îl blocheze pe canalele de socializare pe fostul său partener de viață.

După o relație de cinci ani, Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze
După o relație de cinci ani, Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze

De atunci, cei doi o țin într-un război al declarațiilor pe social media. ”Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu se gândește că sunt mama copiilor lui și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetițelor, dar se pare că el nu se poate abține”, a mărturisit, recent, cântăreața.

Decizia radicală pe care a luat-o Andreea Bălan

Deși Andreea Bălan se abține de la comentarii, Impact.ro a aflat cum stau lucrurile, în acest moment, între vedetă și George Burcea.

“Au avut niște discuții foarte urâte pe WhatsApp. Andreea îi reproșează că se poartă ca un bărbat fără scrupule, el îi spune că este o prefăcută care pozează în victimă și face pe lupul moralist. Au avut niște schimburi de replici extrem de puternice unul la adresa celuilalt.

Ea l-a amenințat că nu îi va da fetițele, atâta timp cât nu îi demonstrează că este un om echilibrat. George s-a înfuriat când a citit aceste lucruri, iar dialogul lor a degenerat. În cele din urmă, Andreea a decis să îl blocheze și pe WhatsApp, iar acum nu mai comunică deloc, nici măcar de dragul Ellei și al Clarei”, ne-au dezvăluit surse din anturajul celor doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...