Andreea Bălan a făcut totul public. Ce se întâmplă, acum, în viața ei. Fanii au rămas fără cuvinte

Redacția IMPACT 24.04.2020, 12:42
Andreea Bălan a făcut totul public. Ce se întâmplă, acum, în viața ei. Fanii au rămas fără cuvinte

Andreea Bălan a făcut totul public, iar în acest sens le-a dat fanilor o veste care i-a tulburat foarte tare. Cântăreața traversează momente deloc simple, în viața ei personală. Deși este o fire optimistă și o persoană puternică, aceasta se află în cea mai grea situație pe care a înfruntat-o până în prezent.

Andreea Bălan a făcut totul public. Ce se întâmplă, acum, în viața ei. Fanii au rămas fără cuvinte

Andreea Bălan și George Burcea au pus capăt poveștii lor de iubire, la începutul lunii trecute, când artista a făcut anunțul foarte dureros. Separarea de tatăl fetițelor sale va deveni oficială, fiind un anunț care i-a întristat foarte tare pe cei care o îndrăgesc pe artistă și îi urmăresc activitatea și în mediul online.

Jurata emisiunii Te Cunosc de Undeva a transmis că a depus deja actele de divorț, iar astfel George Burcea va avea statutul de fost soț. Lucrurile sunt deja stabilite și nu mai există cale de întoarcere între cei doi foști parteneri care au împreună două fetițe de vârste fragede.

Andreea Bălan a făcut totul public. Ce se întâmplă, acum, în viața ei. Fanii au rămas fără cuvinte
Andreea Bălan le-a făcut o mărturisire dureroasă fanilor: a depus actele de divorț pentru a se separa oficial de George Burcea

”Îi puteți spune fostul soț pentru că actele deja s-au depus.”, a transmis spus cântăreața, potrivit spynews.ro.

Andreea Bălan a mers până la capăt cu decizia ei de a divorța de George Burcea, după ce chiar și în zilele de Paște a avut parte de un scandal din cauza actorului. De asemenea, în această vineri, vedeta a transmis un nou mesaj, pe rețelele sociale. Cântăreța de muzică pop a emoționat printr-o postare în care a făcut referire și la perioada foarte îndelungată de când este prezentă pe scena românească. Dar și la modul în care cei din public au văzut-o crescând, de-a lungul anilor.

„Ma stiti de mic copil si am crescut in fata voastra. Imi place ca sunt cunoscuta si nu mi-as fi dorit alta viata. Desi «vedetismul» da, e frumos pe scena, la tv, la evevenimente, el vine si cu parti mai putin placute pe care trebuie sa le accept, iar statutul de persoana publica trebuie asumat. Imi asum ca nu imi apartin, ca viata mea este comentata, ca oamenii vor sa stie ce fac si cum fac si ca ma apostrofeaza cand nu le place ceva. Imi asum ca trebuie sa zâmbesc frumos în societate, să răspund politicos tuturor, să ma prezint în diverse locuri unde am promis că merg, chiar dacă prefer să stau pe canapea cu o cană de ceai. Totodata am si responsabilitati, nu doar sa beneficiez de like-uri, fani si contracte de imagine. Am responsabilitatea sa ofer speranta si sa fiu un exemplu pozitiv in momente mai putin placute si pe cat posibil sa ajut si sa fac lucruri bune si exemplare pentru cei din jur. Ador sa fiu pe scena si sa ofer lucruri frumoase si de calitate”, au fost rândurile scrise de Andreea Bălan, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe