Cu cine se iubește Daniela Gyorfi. Detalii despre relația uitată de toată lumea

Elena Avramescu 07.08.2020, 14:32
Cu cine se iubește Daniela Gyorfi. Detalii despre relația uitată de toată lumea

Daniela Gyorfi are una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. De 15 ani, aceasta se iubește cu George Tal, iar iubirea lor este mai puternică ca niciodată. Astfel că au reușit să treacă peste toate obstacolele întâlnite în cale.

Cu cine se iubește Daniela Gyorfi

Ceea ce i-a întărit a fost faptul că ambii au trecut printr-o căsnicie înainte, astfel că au știut cum să nu repete aceleași greșeli și să se iubească profund. Au și ei parte de certuri, ca orice cuplu, însă știu să-și rezolve conflictele rapid.

”Eu şi George avem o relaţie normală, cu bune şi cu rele, cu minusuri, cu plusuri, ne mai certăm în familie, ne împăcăm, suntem doi oameni normali, maturi, fiecare cu câte o căsnicie la activ, probabil că a cântărit şi asta. Important e că până la urmă, dacă există dragoste, compatibilitate, acelaşi sentiment, nu te desparţi. Noi suntem de 15 ani împreună, ne iubim ca-n prima zi”, a spus Daniela Gyorfi pentru click.ro.

”În relaţia mea cu Daniela este dragoste, respect, o relaţie cu bune şi rele. Ca om, este unul dintre cei mai răbdători pe care i-am întâlnit, foarte modestă, cu foarte multe calităţi pe care le poţi descoperi doar când cunoşti omul Daniela îndeaproape. Profesional, este pentru mine un artist complet, îi place foarte mult ceea ce face”, a declarat și George Tal.

Cu cine se iubește Daniela Gyorfi
Cu cine se iubește Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfy și George Tal nu sunt căsătoriți

Chiar dacă majoritatea oamenilor au crezut că cei doi sunt căsătoriți, Daniela Gyorfi a ținut să dezmintă acest lucru, spunând că nu ține neapărat să se mărite.

„Nu sunt căsătorită cu George pentru că prima dată când am vrut să facem pasul, nu era finalizat divorțul lui din Germania, iar a doua oară s-a internat mama în spital. Am spus că dacă mama a fost de acord cu căsătoria cu George și faptul că el m-a cerut de la mama, asta a contat. Nu țin neapărat să mă căsătoresc. Maria știe că noi nu suntem căsătoriți. Pe mine mă cheamă Gyorfi, pe el Tal, iar pe ea Gyorfi Tal” a declarat Daniela Gyorfi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...